Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Solitude
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

DET NORDAFRIKANSKA HUSET

Författare: Lennart Enwall

Eleverna i klass 9 på Sollentuna International School fick ett uppdrag av mig (deras lärare i svenska). Strax innan jullovet presenterade jag ett uppdrag, som gick ut på att varje elev skulle bidra med sin del i en gruppnovell. Temat var att det fanns en stort, svenskbyggt hus i norra Tunisien, några km från Medelhavet. I detta hus, med en spånnande historia, som jag kort presenterade för klassen, bor numera en grupp ungdomar, med varierande bakgrund. Av olika skäl har de funnit sin tillflykt till det stora huset. Uppdraget var extra spännande, eftersom de flesta av mina elever kommer från olika delar av världen. De har därför, tänkte jag, så olika sätt att beskriva ungdomarna i huset. Skrivprocessen blev lång, men slutresultatet underbart, tycker jag som deras lärare och bokens redaktör.


Lennart Enwall

Jag som varit redaktör, inspiratör och lärare i svenska i klassen, har många års erfarenhet som lärare. Att få vara denna grupp elevers lärare i svenska har varit mycket spännande och utmanande. Normalt är mina ämnen de naturvetenskapliga ämnena och matematik.
Att skriva texter och kurser har jag god erfarenhet av. För Natur & Kultur är jag medförfattare till läroböcker i biologi och naturkunskap (PULS). Sedan har jag under mina 56 år som lärare också övat upp en viss förmåga att uttrycka mig.


Antal sidor: 106Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 110:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close