Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Classic Black
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Låt mig leva!

Författare: Elin Englund

"Låt mig få leva!" är en samling berättelser från människor i olika åldrar och på olika platser i livet. Den yngsta berättaren endast sju år gammal. Berättelser om förtvivlan, krossade drömmar och rädsla. Berättelser om lycka, kärlek och hopp. Men en sak har de gemensamt - de är alla lika viktiga. Inget minne, ingen händelse och ingen tanke är för liten för att dela med sig av.

Utdrag:
"Jag var livrädd. Vågorna var högre än båten och såg skräckinjagande och aggressiva ut. Jag vågade inte ens titta på havet. Istället tittade jag på lamporna som lyste upp horisonten."

På våren, när naturen får ett nytt ansikte efter den kalla vintern får fruktträden vita och vackra blommor med röd färg i mitten. Trädkronorna förvandlas till stora vita moln mot den annars sandbeiga bakgrunden."

"Jag var ungefär åtta år när min sjukdom började. Det började med att jag plötsligt svimmade. Jag förstod inte vad som hände."

"Min farfar berättade alltid för mig att han hade en dröm när han var liten. En dröm som följde honom hela livet. Han drömde om att vara astronaut."

"Det ligger många döda kroppar längs vägen. Förstörda och trasiga kroppar som luktar illa. Hur länge har de legat där? Han är jätterädd när han går förbi. Försöker att inte titta, vill inte se. Men blicken dras till kropparna."


Elin Englund

Elin Englund är gymnasielärare med en underliggande dröm om att en dag skriva egna böcker.

"Låt mig få leva!" markerar hennes debut som redaktör.


Antal sidor: 92Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 150:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close