facebook_pixel

Aldrig tidigare har det skapats så många böcker hos Solentro:

245 000 bokkonton öppnade och hundratusentals böcker tryckta och utskickade!

Väldigt lätt och smidig sida att jobba…
Väldigt lätt och smidig sida att jobba med, även om andra ska skicka in bidrag (till tex minnesbok) dock krävs dator då det inte fungerar så bra när man loggar in med mobilen. Logga in och titta går bra, men inte att redigera. Snabb leverans och jättefin bok
Lisa F
Supernöjd!
Som alltid, supernöjd. Systemet att redigera och designa en bok har utvecklats. Tack för det. Alltid spännande att hitta på nya grejer vad gäller kombination text och bilder.
Lars Uno Christer Bexbo
Riktigt bra resultat och service när väl inmatningen sitter
När man lärt sig hur inmatningen i programmet går till funkar det bra. Vore dock mycket enklare om inmatningsläget såge likadant ut som granskningsläget. Känns tryggt med snabb sändning sedan man skickat beställningen av fler böcker. Bra oxå att man kan göra korrigeringar inför kommande beställning. Bokens utseende gillar jag oxå.
Bengt Göran Aronsson
Jättebra ställe att göra och designa en…
Jättebra ställe att göra och designa en egen bok på. Jag är jättenöjd med att jag beställde min första 10 ex av boken där. Verktyget att designa i är hur lätt som helst att använda sig av också När jag fick hem min bok i pocket med svartvit inlaga, så kunde jag inte låta bli att tänka på att det ser riktigt proffsigt gjort ut. Ingenting att klaga på.
mynameisjossan
Alltid Trevliga & Tillmötesgående på…
Alltid Trevliga & Tillmötesgående på Telefon!! :) Superproffsiga böcker & Bra Kvaliteé !! :) E jättenöjd med mina 2 böcker jag hitills har gjort, o jag e på G med min 3:e!! :) Tack för ni finns!! :) mvh Rickard Svensson HBG
Bo Johan Rickard Svensson
Snabbt, hög kvalite och fin känsla!
Jättenöjd! Tog den minsta fyrkantiga boken/häftet till sonens bok. Bilderna från min iPhone 7 blev jättefina och boken kändes lyxig. Han var supernöjd! Och jag som jobbar med design är glatt överraskad. Snabb leverans var det också trots att jag fick ett infall precis innan jul och beställde.
Mia Wass
Fantastiskt fint bemötande och…
Fantastiskt fint bemötande och hjälpsamma när jag inte förstod saker. En enda sak som är lite tokig. Omslaget blir inte exakt i tryck som det ser ut i datorn. Dvs färgerna blir lite annorlunda.
Daina Sundelin
Företaget är lätt att komma i kontakt…
Företaget är lätt att komma i kontakt med om man har några synpunkter, frågor eller funderingar. De är också snabba på att svara, ifall man har något man funderar på. Böckerna man köper har god kvalité, likaså bilderna jag använde mig av när jag skrev min bok. De blev jättebra att ha i pocket med svartvit inlaga, då även bilderna blev i svartvitt. Det är rätt så snabb leverans och bra över lag. Deras bokverktyg är lätt att arbeta med och väldigt lätt att förstå sig på, redan från första början. Jag är nöjd och glad att jag valde att publicera min bok hos företaget.
mynameisjossan
Nu har jag enkelt och lätt gjort fem…
"Nu har jag enkelt och lätt gjort fem ""wordtrack"" som jag använder som program när jag uppträder som estradör med egna texter. Allt med Solentro fungerar smidigt, speciellt imponerad av den kunniga och vänliga kundtjänsten. Man märker att ni har hjärta i det ni gör. /Lennart Ch i Lund"
Lennart Christer Svensson
Editor
Jag har gjort en bok och resultatet blev över förväntan och snabb leverans. Men jag använde Adobe indesign till att göra sidorna med text och bilder och sparade varje sida som en Jpeg bild. Som jag sen importerade till Solentros bokprogram.
Magnus Baarsen
Solentro har hjälpt mig ett flertal…
Solentro har hjälpt mig ett flertal gånger när jag har gjort något galet. Den färdiga boken kom snabbt. Resultatet var jättebra. Jag har rekommenderat Solentro till mina vänner. En av dem kommer säkert att följa mitt exempel och skriva en bok. Nu har jag börjat skriva rent resedagbok nummer tre. Vänliga hälsningar Gun Häggström
Gun H
Mycket bra programvara och service helt…
Mycket bra programvara och service helt i topp. Våra frågor fick svar under trevliga telefonsamtal. Vi var litet sena med beställningen före jul, men det fixade Solentro, så att vi hann skicka ut böckerna i tid. Vi gjorde en inbunden minnesbok med både texter och foton. Färgerna i bokjen är helt i topp liksom allt material som använts.
Mrs M Jacobson

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

Vilken typ av bok vill du göra?

Solentro - gör en egen bok

Vår vision är att erbjuda det enklaste och bästa sättet för dig att göra en egen bok eller fotobok. Läs mer...

Fotobok - busenkelt att samla dina foton och designa din egen fotobok. Du har full kreativ frihet när du gör en egen fotobok eller ett fotoalbum!

Receptbok - samla dina recept i en vacker receptbok eller köksbok av högsta kvalitet!

Examensbok - bjud in klasskamrater att skriva en hälsning till dig och samla allt i egen studentbok/yearbook/klassbok/examensbok som blir till ett minne för livet.

Projektarbete - gör en unik bok av ditt projektarbete. Gör boken i vårt system och använd de sidmallar, design och typsnitt som finns där, eller så kan du skapa din bok i valfritt redigeringsprogram!

Minnesbok - när någon går ur tiden finns minnena kvar. Gör din egen minnesbok. Be omgivningen beskriva den bortgångne som person, samla texterna, dödsannonsen och begravningsakten och foton. Samlat i en riktigt vacker minnesbok.

Dopbok - ge bort en vacker dopbok med personliga hälsningar och bilder som berör. Skriv ner roliga händelser och minnen från barnets tidiga väg i livet – barnets egen dopbok!

ABC-bok - med lite fantasi så kan man göra sitt barns uppväxt lite roligare... det är bara din egen kreativitet som sätter gränserna – gör en egen bok du också!

Mjukband Basic - vår Mjukband Basic är av högsta kvalitet och ett utmärkt val för den som exempelvis vill ge ut sin egen bok och som vill trycka många böcker med svart/vit inlaga på obestruket papper!

Självpublicering - vi bistår med tryck- och publiceringstjänster. Du som författare äger alltid rättigheterna till dina egna böcker och behåller 100% av vinsten. Vi sköter all administration vilket endast innebär intäkter från din sida så att du som författare kan fokusera på att skriva, skapa och berätta - självpublicering har aldrig varit enklare!

Bröllopsbok - varför skriva spretiga hälsningar i en gästbok på bröllopet när du kan göra en egen och personlig bröllopsbok! En uppskattad gåva på möhippan, svensexan eller bröllopsdagen - designa din egen bröllopsbok!

Bloggbok - oavsett vad du bloggar om så är det en fantastisk känsla att ha sin egen blogg tryckt som en riktig bok ståendes i bokhyllan - gör din egen bloggbok du också!

Avskedsbok - ge bort något som berör och blir till ett minne för livet - en egen avskedsbok! Vi vågar lova att en fotobok med personliga hälsningar och bilder från kollegorna är en mycket uppskattad gåva att få. Använd den emailbaserade bjud-in-tjänsten så skickas hälsningarna och fotona automatiskt rakt in i boken.

Roman/dikt - gör en egen bok av alla dina texter och skrifter! Det är busenkelt att samla dina texter och designa din bok - gör en egen bok!

Min första bok - lägg in text, ladda upp bilder, välj design och samla allt i en vacker bok av högsta kvalitet. Ett oslagbart minne för hela familjen - gör din egen "Min första bok" idag!

Födelsedagsbok - det var så det hela började, vi ville ge bort något unikt som gåva till vår far på hans födelsedag. Vi kontaktade vänner och familj, bad dem beskriva honom som person och satte samman texterna till en födelsedagsbok - gör en egen bok du också!

Kokbok - nu kan du busenkelt göra en egen kokbok/receptbok till dig själv eller att ge bort - en fantastisk present! Gör din egen kokbok!

Egenutgivning - det har aldrig någonsin varit enklare eller billigare att ge ut sin egen bok! Tack vare Solentro print-on-demand slipper du onödiga lager- och uppstartskostnader. Din bok blir omedelbart tillgänglig ute i bokhandeln hos t ex Adlibris, Bokus och CDON - vad väntar du på?

Släktbok - samla din unika familjehistoria och ditt släktträd i en unik släktbok. Familjeboken blir till ett minne för livet både för dig och dina efterlevande - gör din egen släktbok hos Solentro idag!

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close