facebook_pixel

Aldrig tidigare har det skapats så många böcker hos Solentro:

215 000 bokkonton öppnade och tiotusentals böcker tryckta och utskickade!

"Boken kom som planerat! Stort tack! Den blev väldigt fin - precis som jag tänkte mig! Tack för bra service och trevligt bemötande! Jag ska verkligen rekommendera er till mina vänner!"
/Filip Nilsson, Örkelljunga

"Jag fick bokleveransen i fredags, så jag vil tacka så jättemycket för ert jobb. Jag är väldigt nöjd med Min bok."
/Sofia och Nea, Ystad

"Förra onsdagen fick vi vår leverans av barnboken vi beställt från er. Den är fantastiskt fin! Vi är så himla stolta över resultatet, den blev precis så som vi tänkt oss. Vi vill bara passa på att tacka er för all hjälp vi fått av er på vägen, både via mejl och telefon. Utan er hade vi aldrig lyckats få ihop vår bok så bra som det blev. Tusen tack för hjälpen."
/Gun-Britt Franzén, Ransäter

"Fick igår mina två första släktböcker i färdigt tryck från er. Ville bara tala om att jag är otroligt nöjd. Resultatet var faktiskt till och med över förväntan. Även mina gamla, ibland ganska dåliga, bilder blev riktigt bra. Jag har länge sökt något sätt att sammanställa delar av min släktforskning i bokform, men inte hittat något bra alternativ. Äntligen fick jag mina böcker exakt så som jag ville ha dem. Dessutom är ert program mycket lätthanterligt och överskådligt, vilket gör att det är riktigt roligt att sitta och arbeta i det, helt klart kommer jag fortsättningsvis att anlita er. Har redan börjat med nästa bok och nu när jag sett resultatet är jag ännu mer inspirerad än tidigare. Generellt brukar jag inte lämna ut citat vid sådana här tillfällen, men har beslutat göra ett undantag den här gången. Detta dels beroende på att jag är så nöjd med resultatet, men inte minst genom det professionella och trevliga bemötande jag fått vid de frågor jag haft."
/Barbro Hörnberg, Stockholm

"Jag vill bara tacka er för ett förstklassigt arbete. Färgåtergivningen var helt enkelt perfekt och jag är helt nöjd."
/Joseph Craven-Bartle, Båstad

"Boken blev oerhört lyckad - mottagaren blev överlycklig! Jag är mycket, mycket nöjd!"
/Marie Hallander Larsson, Täby

"Jag är SUPERNÖJD med min bok! Fin framsida och riktigt fin kvalité på bilderna! Den blev så pass bra, att jag fått förfrågan från många håll, om att få köpa exemplar, varför jag nu får fundera över at ge ut den på riktigt…"
/Anja Giermann, Färjestaden

"Jag testade snabbvarianten för att göra en fotobok - att ladda ner alla bilder på en gång - när jag gjorde 2 fotoböcker hos er häromdagen. Smidigt. Det ska jag verkligen rekommendera!"
/Veronica Grönte, Jönköping

"Tänkte bara säga att jag fick min bok idag och är TOKNÖJD! Så himla fint tryck, ser verkligen proffsigt ut. Bästa julklappen i år!"
/Nina Wiemer, Malmö

"Min bok kom idag och jag är väldigt väldigt nöjd. Jag tycker systemet ni har är jättebra! Tack så jätte jätte mycket."
/Albin Elmfeldt, Bromma

"Har hämtat ut böckerna och jag är supernöjd! Ett stort tack för bra service!"
/Karin, Linköping

"Jag är jättenöjd! Receptböckerna blev så fina och ser så proffsiga ut!"
Barbro Tjärnberg Jonsson, Ytterhogdal

"Ni har gjort fotoböcker åt mig och de är suveränt bra, jag var lite orolig att bilderna i böckerna skulle bli för ljusa (senast en porträttbok), men det visade sig bli mycket bra - gillade resultatet mycket, BRAVO - TOPPTJÄNST :)"
/Erik Oksanen, Hallstahammar

"Vill ge er credit för att ha lyckats få till ett sådant program som så enkelt kan fixa den hjälp som jag mer eller mindre faktiskt sökt efter i över tio år. Välstrukturerat och bra!"
/Andreas Antonsson, Lycksele

"Tack för en jättebra sida och ett enkelt sätt att göra en fin bok!"
/Hanna Holgersson, Helsingborg

"Hej, som vanligt ser allt snyggt och proffsigt ut. Den med svart bakgrund och vit text ser ju EXTRA effektfull ut!"
/Elisabeth Wallberg, Falun

"Jag tycker att ni har en fantastisk produkt, lättbegriplig och enkel att hantera på ett intuitivt sätt."
/Stefan Ulman, Stockholm

"Jag vill tacka för ert arbete med min bok, den blev verkligen bra!"
/Lena Hotz, Ljungbyhed

"Några av anledningarna till att jag gör 10-15 böcker om året hos er är enkelhet samt variationen av både text och bildmallar. Och inte minst att man alltid blir vänligt bemött när man har frågor och funderingar. DET är ett stort +!"
/Karl Gärdin, Herrljunga

"Jag tyckte att Solentro är ett underbart sätt att använda om man vill göra en bok!"
/Matilda Ferhm, Dalby

"Tack så hemskt mycket för hjälpen! Boken kom idag och den är perfekt!"
/Anita Marteleur, Uppsala

"Jag är jättenöjd med boken jag fick i brevlådan, över förväntan. Jag vill också tacka för den support som ni har bidragit med under mitt arbete med boken, alltid snabbt och vänligt."
/Gudrun Forsberg, Sundsvall

"Jag gjorde nyss en egen bok hos er och jag måste säga att jag bara ÄLSKAR er sida. Kommer definitivt fortsätta att göra böcker hos er! Jag är jätte nöjd! Blev exakt som jag förväntade mig."
/Olivia Sonehag Bröms, Nykvarn

"Tack för en underbar tjänst! Den har gjort min bok om Afrika möjlig och har varit enkel att göra."
/Madeleine Larsson, Malmö

"Du anar inte vad det betytt för mig att få göra denna bok och utan er hade detta varit en sak för framtiden. Mest gläds jag åt att min 89-åriga mamma kommer att få se resultatet. Hon har önskat detta så länge och ett par av texterna är beställningsjobb jag gjort för henne. Det är en fantastiskt bra idé ni har."
/Marie-Louise Jakobsson, Mölnlycke

"Jag har med glädje gjort en bok, som är levererad och betald! Är mycket nöjd med resultatet och har påbörjat flera projekt hos er. Mina gamla texter blir som nya i ny skepnad. Eftersom jag är en äldre man så är, trots alla digitala texter, den tryckta bäst!"
/Urban Modigh, Västra Frölunda

"Nu håller jag på med en ny bok om min egen barndomsby. Tycker verkligen att ni är både hjälpsamma och serviceinriktade och är en nöjd kund."
/Viveka Danielsson, Voxnabruk

"Boken kom idag. TACK SNÄLLA, för att det gick så fort! Den var för övrigt precis som jag tänkt mig. Tusen tack!"
/Pernilla Jansson, Uppsala

"Jag vill åter igen tacka Solentro för att ni har givit mig möjligheten att skriva min andra bok. Jag blev jättenöjd med den första och jag vet att jag även kommer bli nöjd med denna. Tack för att ni finns. Nu ska jag påbörja min tredje bok!"
/Anders Lundgren, Stockholm

"Tack på förhand och tack för att ni har mänsklig och trevlig kundtjänst per telefon sena helgkvällar!"
/Ammis Lübcke, Järfälla

"Tack vare er, har även jag haft den möjligheten att glädja andra, med en högst personlig bok! Dessutom gav ni mig den förmånen, att kunna samla mina "alster" som legat och dammat i nån byrålåda... Så jag kan bara säga: NI ÄR FANTASTISKA! Keep up the good work! :)"
/Carola Johansson, Östersund

"Tack… för två saker! För det första, våra senaste böcker som kom med Posten idag. Vi är supernöjda! Och så vill vi tacka för det fina initiativet att stå utomhus med skylten ”Du är fantastisk!” Hoppas många tar efter ert initiativ. Det är så lite som behövs för att göra dagen lite trevligare för andra människor."
Clas och Christina Weiberg, Enköping

"Boken kom igår och är supersnygg. Som illustratör är jag petig med bildåtergivning, jag blev jättenöjd med trycket - djupa levande färgnyanser och fin skärpa. Snyggt! Jättenöjd, tackar!"
Silvy Strand, Romakloster

"Jag vill ge ett stort tack till Solentro som har gett mig tillfället att skriva min egen bok, tack för att ni finns."
Med Vänliga Hälsningar/Anders Lundgren, Stockholm

"Har precis varit och hämtat böckerna på posten. Är nu stolt som en tupp, dom blev väldigt fina. Fotot på framsidan var otroligt skarpt och fin färg. Jag är hur nöjd som helst!"
/Ruth Söderberg, Brunflo

"Jag vill bara tacka för boken ni tillverkade till mig. Jag är jättenöjd med den!"
/Amanda Weberg, Helsingborg

"Helt fantastiskt, det roligaste jag varit med om - att så enkelt kunna göra sin egen bok!"
/Siw-Marie, Stockholm

"Nu har min bok jag beställde anlänt och jag är grymt nöjd med både resultatet och er service!! Ni är att rekomendera. Tack så väldigt mycket!"
/Malin Bävermo, Luleå

"Jag ville bara skicka en ros till er och säga tack, tack för att ni fick mig att göra en bok av mitt projektarbetes noveller nu sista året på gymnsiet! Boken är verkligen min lilla bebis och jag är så stolt över den, så tack så mycket och keep up the good work!"
/Sandra, Mölnlycke

"Vill först och främst tacka för er väldigt ödmjuka omsorg av de böcker ni trycker åt era kunder. Där jag har blivit en utav dom. Jag har verkligen uppskattat ert fina arbete och jag vill tacka för ert jobb och jag kommer fortsätta skapa böcker hos er i framtiden. Tack för ett jättebra företag! Solentro - we bring life into books"
/Jonathan Jansson, Gnesta

"Tack för den fina boken. Vi gjorde en barnsaga och dom som fick den blev så lyckliga, den bästa presenten någonsin uttryckte dom."
/Lisa Åhl, Luleå

"Tack så mycket för mina första böcker som jag just hämtat ut! De är just så fina som jag väntat mej... Ert program är fantastiskt trevligt att arbeta med!"
/Rune Yving, Sollentuna

"Jag kan rekommendera Solentro, är mycket nöjd med fotoböckerna jag gjort. Har fler på gång. Lätt att jobba med och bra tryck."
/Fotograf Lennart Johanzon, Åhus (www.johanzon.se)

"Hej och tack så jätte mycket för de underbara böckerna som ni har gjort! Jag blev supernöjd och mina nära och kära tyckte också mycket om böckerna, snart måste jag beställa fler :)"
/Elina Ekström, Hässelby

"Älskar er sida! Jag har precis beställt min första bok på Solentro! Det är en helt fantastisk sida! Jag älskar den! Mitt nöje på helgerna har varit att sitta och granska min bok och göra ändringar. Slutligen tvingade jag mig själv att skicka iväg den! Tro mig, det var svårt! Men nu längtar jag tills jag får bläddra i den i verkligheten. Nu har jag börjat på min andra bok!"
/Lovisa Bodin, Malmöping

"Min mamma ringde mig precis och berättade att boken har kommit!! TACK du är en pärla!!! Hon sa för övrigt att den såg jättefin ut och blev alldeles rörd :) Tack igen!"
/Julia Olsson, Årsta

"Är jättenöjd med boken som jag har gjort med er hjälp. Perfekt. Alla i omgivingen blev imponerade och glada. När jag hade börjat jobba med min bok lite på skoj och upptäckte att det var så superenkelt så kunde jag knappt slita mig från datorn."
/Maja Ögren Andersson, Tyringe

"Vilken fantastisk möjlighet ni ger oss runt om i landet! Personligen har jag alltid tilltalats av papper och penna och tack vare er, har jag dels samlat ihop dikter jag skrivit genom åren, samt att ni har gjort det möjligt för mig att skriva en bok, avsedd som present. Högst personligt blir det! Tack för att ni finns!"
/Carola Johansson, Östersund

"Jag vill bara tala om att jag är jättenöjd! Böckerna blev verkligen bra och kvaliten var över förväntan."
/Roger Stenström, Dingle

"Jag är SÅ nöjd. Fantastisk bildåtergivning trots inskannade gamla analoga bilder och snyggt inbunden. Den blir en perfekt present till min pappas 80-årsdag och värd varenda krona. TACK för superbra sajt!"
/Jeanette Nord, Malmö

"Vilken oerhört bra tjänst Ni tillhandahåller - precis vad jag letat efter!"
/Alexander Carlsson, Skövde

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

Vilken typ av bok vill du göra?

Solentro - gör en egen bok

Vår vision är att erbjuda det enklaste och bästa sättet för dig att göra en egen bok eller fotobok. Läs mer...

Fotobok - busenkelt att samla dina foton och designa din egen fotobok. Du har full kreativ frihet när du gör en egen fotobok eller ett fotoalbum!

Receptbok - samla dina recept i en vacker receptbok eller köksbok av högsta kvalitet!

Examensbok - bjud in klasskamrater att skriva en hälsning till dig och samla allt i egen studentbok/yearbook/klassbok/examensbok som blir till ett minne för livet.

Projektarbete - gör en unik bok av ditt projektarbete. Gör boken i vårt system och använd de sidmallar, design och typsnitt som finns där, eller så kan du skapa din bok i valfritt redigeringsprogram!

Minnesbok - när någon går ur tiden finns minnena kvar. Gör din egen minnesbok. Be omgivningen beskriva den bortgångne som person, samla texterna, dödsannonsen och begravningsakten och foton. Samlat i en riktigt vacker minnesbok.

Dopbok - ge bort en vacker dopbok med personliga hälsningar och bilder som berör. Skriv ner roliga händelser och minnen från barnets tidiga väg i livet – barnets egen dopbok!

ABC-bok - med lite fantasi så kan man göra sitt barns uppväxt lite roligare... det är bara din egen kreativitet som sätter gränserna – gör en egen bok du också!

Pocketbok - vår pocketbok är av högsta kvalitet och ett utmärkt val för den som exempelvis vill ge ut sin egen bok och som vill trycka många böcker med svart/vit inlaga på obestruket papper!

Självpublicering - vi bistår med tryck- och publiceringstjänster. Du som författare äger alltid rättigheterna till dina egna böcker och behåller 100% av vinsten. Vi sköter all administration vilket endast innebär intäkter från din sida så att du som författare kan fokusera på att skriva, skapa och berätta - självpublicering har aldrig varit enklare!

Bröllopsbok - varför skriva spretiga hälsningar i en gästbok på bröllopet när du kan göra en egen och personlig bröllopsbok! En uppskattad gåva på möhippan, svensexan eller bröllopsdagen - designa din egen bröllopsbok!

Bloggbok - oavsett vad du bloggar om så är det en fantastisk känsla att ha sin egen blogg tryckt som en riktig bok ståendes i bokhyllan - gör din egen bloggbok du också!

Avskedsbok - ge bort något som berör och blir till ett minne för livet - en egen avskedsbok! Vi vågar lova att en fotobok med personliga hälsningar och bilder från kollegorna är en mycket uppskattad gåva att få. Använd den emailbaserade bjud-in-tjänsten så skickas hälsningarna och fotona automatiskt rakt in i boken.

Roman/dikt - gör en egen bok av alla dina texter och skrifter! Det är busenkelt att samla dina texter och designa din bok - gör en egen bok!

Min första bok - lägg in text, ladda upp bilder, välj design och samla allt i en vacker bok av högsta kvalitet. Ett oslagbart minne för hela familjen - gör din egen "Min första bok" idag!

Födelsedagsbok - det var så det hela började, vi ville ge bort något unikt som gåva till vår far på hans födelsedag. Vi kontaktade vänner och familj, bad dem beskriva honom som person och satte samman texterna till en födelsedagsbok - gör en egen bok du också!

Kokbok - nu kan du busenkelt göra en egen kokbok/receptbok till dig själv eller att ge bort - en fantastisk present! Gör din egen kokbok!

Egenutgivning - det har aldrig någonsin varit enklare eller billigare att ge ut sin egen bok! Tack vare Solentro print-on-demand slipper du onödiga lager- och uppstartskostnader. Din bok blir omedelbart tillgänglig ute i bokhandeln hos t ex Adlibris, Bokus och CDON - vad väntar du på?

Släktbok - samla din unika familjehistoria och ditt släktträd i en unik släktbok. Familjeboken blir till ett minne för livet både för dig och dina efterlevande - gör din egen släktbok hos Solentro idag!

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close