Skip to main content

Tryck egen bok: Enkel och pålitlig boktryckningstjänst

Ofta gör våra kunder böcker direkt i vårt bokskaparsystem som automatiskt skapar en tryckfärdig fil eller så väljer de något av våra Författarpaket om de vill få sin bok publicerad.

Att trycka din egen bok behöver inte vara komplicerat. Vi har förenklat processen för att göra det så smidigt som möjligt för dig. Allt du behöver göra är att skicka in ditt färdiga bokmanus i digitalt format och välja dina preferenser när det gäller format, papperstyp och omslag. Vårt team tar sedan hand om resten och ser till att din bok trycks och binds på bästa sätt.
Vill du hellre ladda upp eget material och få det tryckt utan att publicera det så kan du enkelt göra det här.

Vänligen fyll i uppgifterna nedan och ladda upp ditt bokmaterial. Obs! Läs mer om uppladdning av ditt bokmaterial här. Därefter återkommer vi omgående med ett prisförslag för ditt godkännande. Om det bokmaterial du skickar in behöver bearbetas vänligen kryssa i de tjänster du önskar så inkluderas ett prisförslag för dessa i offerten.

Om du även vill ha hjälp med publicering och distribution välj istället något av våra författarpaket! Vill du göra din bok direkt i vårt bokskaparssystem klicka här.

Obs! För lägsta möjliga pris rekommenderar vi dig att göra din bok direkt i vårt bokskaparsystem. Då betalar du endast tryckkostnaden. Eftersom du själv färdigställer din bok tillkommer inga kostnader för tjänster och bokskaparsystemet tar fram en tryckfärdig fil som vi kan använda utan handpåläggning. Är din bok redan klar? Har du den som pdf eller i en wordfil? Då är det enklare för dig att skicka in materialet direkt till info@solentro.com så ser vi till att lägga upp det på ditt bokkonto så att du enkelt kan trycka din bok. Lämna gärna ett telefonnummer där vi kan nå dig.
Tilläggstjänster
Filuppladdning
Tillåtna filformat: pdf, doc, docx, odt, xml, txt, rtf
Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close