Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Touch
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Till alla er jag älskar

Författare: Anna Aleksejev

Ni är många som jag älskar.

Ursprungligen var denna rim-/diktbok med dess privata, gemensamma familjeminnen och upplevelser inriktad enbart till mina nära och kära, men när andra läste den, insåg jag att den tilltalade även dem. Man kunde identifiera sig med dess beskrivna roller, den väckte upp egna minnen och blev en inspiration till personliga reflektioner i livet.

Jag kan tänka mig att denna lättlästa, humoristiska, tänkvärda bok med dess vackra design skulle kunna vara en uppskattad gåva som man kan unna sig själv också.


Anna Aleksejev

I denna bok är jag mamma till fyra livliga individer. Tillsammans har vi upplevt många dramatiska och humoristiska stunder som har bidragit till flera härliga minnen.
Jag är även dotter till min mamma som blev över 100 år gammal, maka till en mångsidig man under 30 år och svärmor med begränsade kulturella språk- och uttrycksmöjligheter med den nya släkten. Boken beskriver också en blivande mormor, i verkligheten redan världens lyckligaste.
Där avslöjas också mitt finska ursprung och min uppväxt även om Sverige har varit mitt hemland största delen av mitt liv.

För några år sedan blev jag diagnostiserad med bröstcancer. Boken skrevs under den långa, smärtsamma behandlingstiden. Därför har jag också en roll som patient.

Jag blev kristen under tonåren och den levande relationen har präglat mitt liv under alla år. Därför har boken inslag av min förtröstan till en kärleksfull Gud och vän.

I boken är jag äkta, ärlig och privat. Min önskan är att ni som läser den ska kunna identifiera er med era dyrbara minnen från livets mångfaldiga erfarenheter. Min önskan är också att den som möter sorg och förtvivlan kan finna tröst i att Han där ovan bryr sig, ser och vill hjälpa till. Vi är inte ensamma med det vi går igenom.


Antal sidor: 38Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 225:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close