Skip to main content

Solentro Hårdband

Hårdband Deluxe (omslag och inlaga i färg)

Deluxe är ett mycket exklusivt val och tillfredsställer mycket högt ställda krav på en fotobok.
Inlagan trycks på vårt högkvalitativa 170 grams MultiArt Silk papper speciellt avsett för digitaltryck. Boken är hårdbunden med ett laminerat omslag - du väljer själv om du vill ha matt eller blankt omslag. Boken kännetecknas av mycket hög stabilitet och lång livslängd. Hårdband Deluxe är ett perfekt val för en exklusiv och högkvalitativ fotobok.

Solentro Hårdband Basic hög kvalitet

Hårdband Premium (omslag och inlaga i färg)

Vår hårdbundna bok är ett exklusivt val och tillfredsställer mycket högt ställda krav.
Inlagan trycks på vårt högkvalitativa 130 grams MultiArt Silk papper speciellt avsett för digitaltryck. Boken är hårdbunden med ett laminerat omslag - du väljer själv om du vill ha matt eller blankt omslag. Boken kännetecknas av mycket hög stabilitet och lång livslängd. Hårdband Premium är ett perfekt val för en exklusiv och högkvalitativ bok att ge som gåva.

Solentro Hårdband Basic professionell inbindning

Hårdband Basic (svart/vit inlaga, omslag i färg)

Vår svart/vita hårdbundna bok är ett perfekt val för den som vill trycka många böcker med svart/vit inlaga och obestruket papper - precis som böckerna i bokhandeln.
Omslaget mattlamineras i 4-färg på en mycket stabil och styv 3 mm kartong. Inlagan består av obestruken Arctic Matt 115 g papper. Ett utmärkt val för den som exempelvis vill ge ut sin egen bok. Minsta antal vid beställning är 10 st.

Solentro Mjukband Premium professionell inbindning

Mjukband Premium (omslag och inlaga i färg)

Ett högkvalitativt val med samma goda limbindning som Hårdband Premium fast med ett mjukare omslag - du väljer själv om du vill ha matt eller blankt omslag.
Inlagan trycks på vårt högkvalitativa 130 grams MultiArt Silk papper speciellt avsett för digitaltryck. Det mjuka, laminerade omslaget av kartong är på 240 gram - du väljer själv om du vill ha matt eller blankt omslag.

Solentro Mjukband Basic professionell inbindning

Mjukband Basic (svart/vit inlaga, omslag i färg)

Vår mjukbundna bok är ett perfekt val för den som vill trycka många böcker med svart/vit inlaga och obestruket papper - precis som böckerna i bokhandeln.
Omslaget mattlamineras i 4-färg på Invercote G gloss 240 grams papper. Inlagan består av obestruken Arctic Matt 115 g papper. Ett utmärkt val för den som exempelvis vill ge ut sin egen bok. Mjukband Basic erbjuds till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Minsta antal vid beställning är 10 st.

Solentro Spiral professionell inbindning

Spiralbindning (omslag och inlaga i färg)

En bok med spiralbindning ger ett proffsigt och gediget intryck.
Inlagan trycks på vårt högkvalitativa 170 grams MultiArt Silk papper speciellt avsett för digitaltryck. Det laminerade omslaget trycks på 250 grams papper - du väljer själv om du vill ha matt eller blankt omslag. Fram och bak placeras dessutom ett skyddande plastomslag för extra tålighet, vilket ger ett robust och vackert utseende. Spiralbindningen är perfekt för trycksaker och böcker som ska vara lätta att slå upp och lätta att bibehålla uppslagna.
Solentro Klammer professionell inbindning

Häftbindning (omslag och inlaga i färg)

En enkel och vacker häftbunden bok som är klammerhäftad.
Inlagan trycks på vårt högkvalitativa 170 grams MultiArt Silk papper speciellt avsett för digitaltryck. Det laminerade omslaget trycks på 250 grams papper.

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

Vilken typ av bok vill du göra?

Fotobok - busenkelt att samla dina foton och designa din egen fotobok. Du har full kreativ frihet när du gör en egen fotobok eller ett fotoalbum!
Självpublicering - vi bistår med tryck- och publiceringstjänster. Du som författare äger alltid rättigheterna till dina egna böcker och behåller 100% av vinsten. Vi sköter all administration vilket endast innebär intäkter från din sida så att du som författare kan fokusera på att skriva, skapa och berätta - självpublicering har aldrig varit enklare!
ABC-bok - med lite fantasi så kan man göra sitt barns uppväxt lite roligare... det är bara din egen kreativitet som sätter gränserna – gör en egen bok du också!
Roman/dikt - gör en egen bok av alla dina texter och skrifter! Det är busenkelt att samla dina texter och designa din bok - gör en egen bok!
Födelsedagsbok - det var så det hela började, vi ville ge bort något unikt som gåva till vår far på hans födelsedag. Vi kontaktade vänner och familj, bad dem beskriva honom som person och satte samman texterna till en födelsedagsbok - gör en egen bok du också!
Bloggbok - oavsett vad du bloggar om så är det en fantastisk känsla att ha sin egen blogg tryckt som en riktig bok ståendes i bokhyllan - gör din egen bloggbok du också!
Bröllopsbok - varför skriva spretiga hälsningar i en gästbok på bröllopet när du kan göra en egen och personlig bröllopsbok! En uppskattad gåva på möhippan, svensexan eller bröllopsdagen - designa din egen bröllopsbok!
Minnesbok - när någon går ur tiden finns minnena kvar. Gör din egen minnesbok. Be omgivningen beskriva den bortgångne som person, samla texterna, dödsannonsen och begravningsakten och foton. Samlat i en riktigt vacker minnesbok.
Min första bok - lägg in text, ladda upp bilder, välj design och samla allt i en vacker bok av högsta kvalitet. Ett oslagbart minne för hela familjen - gör din egen "Min första bok" idag!
Receptbok - samla dina recept i en vacker receptbok eller köksbok av högsta kvalitet!
Projektarbete - gör en unik bok av ditt projektarbete. Gör boken i vårt system och använd de sidmallar, design och typsnitt som finns där, eller så kan du skapa din bok i valfritt redigeringsprogram!
Examensbok - bjud in klasskamrater att skriva en hälsning till dig och samla allt i egen studentbok/yearbook/klassbok/examensbok som blir till ett minne för livet.
Släktbok - samla din unika familjehistoria och ditt släktträd i en unik släktbok. Familjeboken blir till ett minne för livet både för dig och dina efterlevande - gör din egen släktbok hos Solentro idag!
Egenutgivning - det har aldrig någonsin varit enklare eller billigare att ge ut sin egen bok! Tack vare Solentro print-on-demand slipper du onödiga lager- och uppstartskostnader. Din bok blir omedelbart tillgänglig ute i bokhandeln hos t ex Bokus och CDON - vad väntar du på?
Avskedsbok - ge bort något som berör och blir till ett minne för livet - en egen avskedsbok! Vi vågar lova att en fotobok med personliga hälsningar och bilder från kollegorna är en mycket uppskattad gåva att få. Använd den emailbaserade bjud-in-tjänsten så skickas hälsningarna och fotona automatiskt rakt in i boken.
Mjukband Basic - vår Mjukband Basic är av högsta kvalitet och ett utmärkt val för den som exempelvis vill ge ut sin egen bok och som vill trycka många böcker med svart/vit inlaga på obestruket papper!
Dopbok - ge bort en vacker dopbok med personliga hälsningar och bilder som berör. Skriv ner roliga händelser och minnen från barnets tidiga väg i livet – barnets egen dopbok!
Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close