Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Custom
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Perspektiv Om inre och yttre aktivitet

Författare: LiAn

boken är tänkt som en användbar informationskälla dels för dig som vill utvecklas som person, dels för dig som behöver evidensbaserad information som studiematerial.
Utdrag: under uppväxten har vi blivit belönade för vissa beteenden och bestraffade för andra........ Vi tänker, reagerar och gör som omgivningen har lärt oss......
Utdrag: Naturlagarna eller kosmiska lagarna handlar om........
Utdrag: många menar att det är märkligt att det är enklare att vara negativ än positiv. Det är helt naturligt och inte så märkligt om vi utgår ifrån.......
Utdrag: mental träning är att medvetet arbeta med tankarna för att fungera..... om det är det vi önskar.
Utdrag: ....det talas inte så mycket om samhällets ansvar när det gäller att ge oss förutsättningar för att leva i en hälsosam miljö.
Utdrag: .......för övrigt kan du tänka på om begreppet positiv stress faktiskt är ett sätt att legalisera stressade arbetsplatser.
Utdrag: livsmedel med högt GI, en hög siffra, innehåller snabba kolhydrater=frisätter mycket insulin......
Utdrag: forskning visar att för mycket vatten(drickande) leder till att hjärnan svullnar.....
Om kritik, intuition, syreupptagningsförmågan. konditionsträning. vad är hälsa, fysisk aktivitet, meditation, att såra, att ge råd, maskulint och feminint, ge och ta emot, smarta mål, träningsintensitet, andningen och sömnen med mera, allt för personlig utveckling, nya infallsvinklar, nya perspektiv.


LiAn

Jag har intresse och utbildning i de ämnen jag skriver om.
Jag önskar att jag vore expert i att surfa inuti stora vågor, i Australien och jag vill simma med delfiner,men det blir inte aktuellt eftersom jag inte rör en fena för att det ska bli verklighet. Däremot har jag följt andra önskningar, utan att veta vad det ska leda till, och har till slut fått nytta av all den kunskapen i min senaste utbildning vid
SverigeHälsan, till friskvårdscoach/terapeut. Jag tycker att asfaltläggare är snygga och att djurplågeri är avskyvärt. Att vi kan förstå anledning till olika beteenden betyder inte att vi avstår från att reagera eller agera. Det var lite av mig.


Antal sidor: 198Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 179:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close