Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Trumbäraren

Författare: Harriet Nordlund

Mitt i natten väcktes jag av en stämma som sa:
”jag ska visa dig, jag ska säga dig, hör mig.”

Jag kände inte igen rösten och kunde inte heller se om det fanns någon i närheten. Jag blev rädd! Vem talar till mig?

Rösten sa sig komma från en annan tid med ett budskap till människor som lever nu. Den betonade att människor måste samarbeta för att ta hand om den jord som tilldelats.

Boken handlar om den första trumbäraren, som genomgår de nio stegen för att höja sin andliga nivå och medvetenhet. Vi följer honom på hans långa färd tillbaka till de sina. Hans ledsagare är vinden och fåglarna.


Harriet Nordlund

Harriet Nordlund är utbildad vid Teaterhögskolan i Stockholm. Hon har arbetat inom teatern hela sitt yrkesverksamma liv som skådespelerska, regissör, teaterchef och manusförfattare samt skrivit verk för sceniska framföranden. Verken är uppförda både i Sverige och i Norge.

Dálvadis – den första samiska teatern grundades i Jokkmokk 1971 av Harriet Nordlund och Maj-Doris Rimpi. Under denna tid utvecklades en ny teaterform där föreställningarna uppfördes i ett is- och snölandskap med tältkåtor, då det inte fanns tillgång till scener. I tältkåtorna samlades publiken runt eldar där de kunde värma sig och samtidigt ta del av samiska berättelser över en kopp kaffe/te. Ingen hade tidigare varit med om ett sådant mäktigt äventyr – ett snöspel.

Intresset för urfolk väcktes i samband med etablerandet av den samiska teatern. Genom att samarbeta med andra urfolk blev Harriet Nordlund medveten om den enhetlighet som finns, att man inte är ensam utan kan hämta kraft och inspiration från varandra. Det uppmuntrade Harriet Nordlund att söka sin egen väg och förmedla sitt samiska kulturarv.


Antal sidor: 38Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 190:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close