Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Liemannen

Författare: Sten Larsson

Liemannen är en roman om ett brott som ger läsaren en inblick i äldrevården och betydelsen av äldres livserfarenhet. En ung man utan erfarenhet av att jobba i vården får problem med anhöriga och vårdtagare. Covid 19 närmar sig Sverige. Dr Sture Lidén är den förste läkaren i Sverige som drabbas av viruset. Smittad av en patient på ett sjukhem där det råder kaos. När han tillfrisknar måste han handlägga ett dödsfall, i sin egen bostadsrättsförening. Ett till synes vanligt rutinärende. Spåren efter en rånare leder rätt in i bostadsrättsföreningen men polisen är handlingsförlamad.
Liemannen är en historia om plötslig död i en läkares praktik. Berättelsen skapades i skenet av
Coronakommisionens förödande kritik av svensk äldrevård. Den utspelar sig under de dagarna i slutet på februari och början på mars 2020, då Covid slog till.


Sten Larsson

Sten Larsson är läkare och var, under 32 år, med om utvecklingsarbetet i att bygga upp primärvården i Stockholm. Påverkad av pandemiutbrottet skrev han historien om liemannen. En del av de orsaker, som enligt honom, orsakat det bedrövliga omhändertagandet av äldre människor i dagens Sverige men även polisens oförmåga att lösa grova brott hamnar i fokus.


Antal sidor: 200Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 150:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close