Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Globe
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Det räckte inte med kärlek

Författare: Ingrid Lind

Boken handlar om tiden före och efter ett livsavgörande ögonblick, en händelse som jag aldrig kunnat ana eller förbereda mej för, en händelse som förändrade hela mitt liv och som under 18 år påverkat mitt hela liv så att jag tillslut kände att min livskraft sakta rann ur mej. Enda möjligheten var att samla alla tankar i en bok för att rensa tankarna och gå vidare, en slags överlevnadsterapi, ett sätt att bearbeta och sortera, att försöka finna något svar på varför!!!


Ingrid Lind

Jag är pensionerad speciallärare, har alltid varit aktiv och positiv och har levt ett fantastiskt liv. Under ca 20 år upplevde jag kärleken, lyckan att vara utvald och älskad, jag upplevde mer än många andra får uppleva under ett helt liv, jag var lycklig! På några korta minuter förändrades allt.
Under 18 år har jag upplevt lycka på annat sätt men med en malande tomhet och sorg och med konstant obesvarade frågor och känslor av skuld som inte finner något svar.
Men efter att nyligen ha fått en diagnos om obotlig hjärntumör blev behovet att göra upp med det förflutna nödvändigt för att samla kraft till det som ligger framför mej.


Antal sidor: 58Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 150:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close