Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Elva år på EH

Författare: Sigrid Wallmark

Boken Elva år på EH är en dokumentär och en gripande beskrivning av hur barn med funktionshinder i mitten av 1950-talet förvarades på institutioner. Det är en liten skolflickas uppriktiga och raka skildring av sin uppväxt på Eugeniahemmet, präglad av sträng kyrklig fostran, känslokyla och hemlängtan, att känna sig bortvald och utestängd. Boken handlar också om kamratskap, positiva händelser och en förståelse för den tid som var i mitten av förra seklet.


Sigrid Wallmark

Sigrid Wallmark föddes med en defekt ”hudkostym”, iktyos och blev som 6-åring placerad på en institution för rörelsehindrade barn i Stockholm, nästan 50 mil hemifrån. Hon blev kvar där i elva år och flyttade efter realexamen som 17-åring, hem till Borås och gick tekniskt gymnasium.
Hon fick ett bra vuxenliv och som byggnadsingenjör arbetade hon i 40 år som stadsplanerare i Örebro. Hon har två döttrar med kvalificerade yrken och ägnar sig som pensionär åt föreningsliv, vänner och barnbarn.


Antal sidor: 106
Antal sidor färg: 1Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 180:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close