Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Madonna, Lucifer och Caroline

Författare: Charlotte Wrangel

Detta är en sann historia skriven av en mamma vars dotter hösten 2011 insjuknade i djup depression och psykos. Dottern fick som följd av detta tillbringa sju månader på sluten psykiatrisk avdelning.
Det är även en historia om hur en mamma vårdar sin dotter hemma och kämpar med kommunen för att hennes dotter ska få ett bra liv. En historia som jag hoppas ger andra föräldrar hopp om att aldrig ge upp kampen för att ens barn ska få ett bra liv.
Oktober 2012 fick Caroline 20 år gammal, tre autismdiagnoser och preliminärt en psykosdiagnos. Idag har Caroline ett bra liv och bor i egen lägenhet på ett tjejboende med blanddiagnoser.
Ett kapitel är skrivet av Jimmy Strand (pedagog och föreläsare). Det handlar om autism och bemötande av individer med autism.


Charlotte Wrangel

Här vill jag beskriva mig som mamma till två underbara barn. Min dotter har tagit med mig på en svår resa som aldrig har haft ett mål, men som givit mig stunder av bottenlös sorg och stark glädje. En resa jag gärna vill dela med mig av. Har även nått insikten och förstått budskapet att "Störst av allt är kärleken".


Antal sidor: 234
Antal sidor färg: 3Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 179:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close