Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Square
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Östafrika projekt och utmaningar

Författare: Sigvard Herber

Sigvard Herber startade ett utbildningsprojekt i Kenya 1995 och utbildade arbetslösa ungdomar i att använda datorer. Ungdomarna utbildades samtidigt till att vara instruktörer, och genomförde sedan dessa kurser, dels för andra arbetslösa ungdomar, dels för datoranvändare i näringslivet. Sigvard behövde därför aldrig upprepa en kurs. Det har blivit omkring 25 resor till Östafrika. I projekten har Sigvard normalt bott och arbetat med sina afrikanska vänner, och bara undantagsvis träffat "muzungos", dvs vita. Sammanlagt har det blivit mer än två år i Afrika. Han har också bland annat arbetat som volontär för Trosgnistan. Boken ger minnesbilder av det Sigvard upplevt i sitt arbete i Afrika. Boken är skriven på både svenska och engelska.


Sigvard Herber

Sigvard Herber är född 1939 och har arbetat med datorer sedan maj 1961, dvs femtiofem år. Sedan 1972 har han arbetat som lärare i IT, från 1979 till pensioneringen som universitetslektor. Det första jobbet efter skolan fick han som 15-åring på Gummessons Boktryckeri i Stockholm, Svenska Missionsförbundets tryckeri. Har sedan 1955 arbetat och försörjt sig själv, samtidigt som han studerat vidare. Han har alltid vare intresserad av grafisk framställning och genomgick på 1950-60-talet ett antal kurser på Grafiska Institutet. Sin akademiska grundexamen har han från Handelshögskolan i Stockholm. Han har examen från Lärarhögskolan, samt har dessutom forskarutbildning. Eftersom hans far var fotograf med fotoateljé har ett av hans stora intressen varit foto, vilket kan ses i de 125 foton han illustrerat Afrikaboken med. 110 av fotona har han själv tagit. Han är kristen, tillhör Pingstförsamlingen i Västerås, och har ett stort missionsintresse.


Antal sidor: 96
Antal sidor färg: 60Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 291:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close