Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Havets drottning-dödens tåg

Författare: Jennie Frost

Jennie Frost överlevde tsunamin – släpper bok om händelsen

Jennie Frost satt på tåget Queen of the Sea när tsunamin nådde Sri Lankas sydvästra kust på annandag jul för snart tio år sedan. Närmare tvåtusen personer var ombord på tåget eller befann sig runt det, nästan alla omkom i vattenmassorna. Nu släpper hon en bok där hon berättar om händelsen.

- Händelsen har påverkat mig och vilka aktiva val jag gör hela tiden. Känslan av att befinna sig mitt i en katastrof men ha privilegiet att kunna ta ett plan hem till tryggheten i Sverige har både gett mig skuldkänslor och perspektiv. Det här är min berättelse om hur jag tog mig genom katastrofen och hur jag hanterade tankarna efteråt, säger Jennie Frost.
Tsunamin skördade omkring 225 000 människoliv i Sydostasien och nyhetsrapporteringen har i Sverige dominerats av berättelser från Thailand. Men jättevågorna slog hårt också mot Sri Lanka där man beräknar att runt 35 000 människor omkom till följd av den.


Jennie Frost

Om Jennie Frost
Jennie är född 1974 och har i många år arbetat som fastighetsmäklare. Hon bor med sin söner i en kranskommun till Göteborg. På vaden har hon tatuerat “Sri Lanka 2004-12-26”.

Om Anna Amnéus
Jag som har skrivit boken är syster till Jennie, heter Anna Amnéus och är född 1982. Jag har jobbat som journalist, talskrivare och kommunikatör och bland annat skrivit intervjuboken “Att riva plåstret - tankar om en ny (s)kolpolitik”. Idag arbetar jag på Stockholms Läns Landsting som projektledande kommunikatör.


Antal sidor: 124
Antal sidor färg: 10Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 200:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close