Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Maten jag lagar

Författare: Viktor Ellström

En bok, fylld med folkliga och enkla maträtter med inspiration från hela världen. Allt från hederlig husmanskost till nudelsoppa och tacos. Här finns strax över 300 rubriker spridda över 24 kapitel, det finns något för alla. Bokens första stycke beskriver den enligt följande:

Mitt namn är Viktor, jag älskar att laga mat och det här är en samling, nästan ett manifest, av mina absoluta favoritrecept. Med allt från brödbak, olika grundrecept, varm- och kall matlagning, konservering, mathantverk, en uppsjö med olika sötsaker och även en och annan tanke. På sätt och vis är det en förenklad, men samtidigt mycket mer utvecklad variant på min tidigare bok Anteckningar från en matnörd. Jag har stått fast vid min tanke att det ska se ut som ett ”anteckningsblock”, men den här är mer ”bok-ifierad”, om det är ett ord? Därav är alla bilder gjorda för hand. Skulle jag ha foton till alla recept skulle boken bli på tok för tjock. Mitt stora fokus i den här boken har varit på utformningen och användarvänligheten i recepten. Tanken med receptens utformning är att allt som står i de separata momenten kan förberedas i god tid. Endast det som står under ”servering” behövs göras strax före maten ska avnjutas.


Viktor Ellström

Jag har hittills spenderat mitt arbetsliv kring mat, som kock, konditor och bagare. Nu strax efter 10-årsjubileumet tar jag nästa steg som restauranglärare. Jag älskar restaurangbranschen med allt vad den innebär och vill sprida matglädjen vidare på de fronter jag kan. Någonstans i den idén har även den här boken blivit till, som utgör grunden för min mat-ideologi.


Antal sidor: 500Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 329:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close