Du har överstigit gränsen för 50 tecken.

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal böcker*
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*



Önskat betalningssätt



Anteckningar från en matnörd

Författare: Viktor Ellström

Detta är kanske inte en regelrätt kokbok, det är snarare tio års kollegieblock uppstädade och sammanfattade i en bok.
Tio års anteckningar fyllda utav nyfikenhet, frustration, experiment & diverse kaffefläckar. Det finns inga fina foton med superhärliga dekorationer i bakgrunden. Det ser istället ut ungefär som en kocks kollegieblock, fast med alla detaljer dokumenterade & nedskrivna. Det finns även diverse illustrationer för att förstärka vissa beskrivningar av metoder och tekniker. Och en hel del ”kartor” för hur du skulle kunna lägga upp den färdiga rätten, så som många kockar ritar i sina anteckningar för sin egen skull.

Boken är indelad i tio kapitel med en väldigt stor bredd, med allt från bröd, gatumat, grönsaker, fisk, skaldjur, kött, desserter, söta bakverk och mathantverk såsom tillverkning av godis, sylt, marmelader, ost, smör, korvar, charkuterier, rökta produkter, fiskförädling och fermentering utav grönsaker. Samt mycket basrecept, tekniker och metoder du kan experimentera med i all oändlighet. Detta är boken jag önskar att jag hade haft när jag började min matresa.
Välkommen in i mitt huvud!


Viktor Ellström

Jag har pysslat med mat på ett eller annat sätt i cirka 10 år nu och har alltid drivits av att lära mig mer, och hur saker görs från grunden.

2017 bestämde jag mig för att jag ville bli lärare inom restaurangyrket när jag en morgon vaknade och insåg hur kul jag tyckte det var med frågsamma praktikanter på jobbet.
Ungefär då bestämde jag mig också för att börja jobba med denna samling av erfarenhet och kunskap.


Antal sidor: 280



Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 249:-



Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close