Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Mångfald - en hörselsaga

Författare: Mats Borglund

Mångfald är en saga om hörsel och hörselproblematik som utspelar sig på planeten Bell i en avlägsen galax. Huvudpersoner är Natrium som har en hörselnedsättning och Kalium som blir ny ordförande i Mellanörat, föreningen där alla är välkomna. De sammanförs genom en våldsam död och oväntade stölder, medan kärleken växer.
I boken finns även frågor av olika svårighetsgrad, hörselfakta, hörseluppdrag med smarta telefoner, hörseltips och en ordlista med bildstöd.
Målgruppen är barn och ungdomar i åldern 9 - 15 år och kan användas både som en skönlitterär berättelse och som ett läromedel med begrepp inom naturvetenskap, akustik och hörselteknik.
Den borde finnas i alla sammanhang där det finns barn och ungdomar med hörselnedsättning och hos organisationer och föreningar som arbetar för tillgängligheten i samhället.
Välkomna att ta del av Mångfald!
Mats


Mats Borglund

Hej!

Jag är en person med många intressen. Jag idrottar gärna, har åkt tjugo Vasalopp, sprungit ett antal maraton och får nog kallas elitmotionär. Laga mat är spännande, gör gärna olika slags pajer och soppor.

Jag gillar vardagsäventyr och att samtala med människor längs med färden. Något som tyvärr inte alltid är så enkelt eftersom jag har en grav hörselnedsättning, men mötet med människor är ändå något av det bästa i livet!

Jag har en underbar livskamrat och tre pojkar. Vi bor i Lund som är en spännande och mångkulturell stad där det alltid händer något nytt.

Jag tycker mycket om att vara lärare och att försöka göra låtar. Därför kombinerar jag gärna undervisningen i naturkunskap med musik och olika slags drama. Jag upplever att det då blir lättare att lära och komma ihåg.

Jag har en Fil. Lic. i kemi och är lärare i NO och teknik med lång erfarenhet från olika stadier och elevgrupper.
Sedan har jag säkert även en massa fel och brister men dem är det kanske inte nödvändigt att skriva om i detta sammanhang.

Hälsningar
Mats


Antal sidor: 42
Antal sidor färg: 18Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 130:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close