Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Superkemi

Författare: Mats Borglund

I denna bok bjuds du på ett äventyr som börjar med några vardagsnära kemiproblem, för att stegras mot att hela mänskligheten hotas. I centrum finns en galen kemilärare och två högstadieelever som även är kemidetektiver. Killen har det jobbigt med sin hörselnedsättning, men tjejen är stark och självständig och ett bra stöd. Kemi är det mesta, även känslor!
De olika avsnitten följs av rutor med frågor kring texten och träning i kemispråk, samt hänvisningar till de vardagsnära laborationer som följer. Ytterligare träning och vägledning får man genom ett antal berättelseuppdrag, ett kort kemidrama och en ordlista med bilder.

Boken riktar sig till ungdomar på högstadiet och sätter berättelsen i centrum i syfte att öka intresset för kemi och att utföra praktiska undersökningar. Äventyrets olika budskap är att kemi är spännande och viktigt, kemi är allt, att unga kan vara entreprenörer och genom baskunskaper lösa viktiga problem och att unga, vuxna och poliser kan rädda världen!

Välkommen att läsa Superkemi!


Mats Borglund

Jag har många intressen som idrott, musik, film, matlagning och små vardagsäventyr, i synnerhet om det innebär att samtala med människor längs färden, även om det innebär en del strategiskt tänkande eftersom jag har en grav hörselnedsättning.

Lund har varit mitt hem under många år och det ångrar jag inte. Det är en spännande och mångkulturell stad där det alltid händer något nytt.

I mitt arbete som lärare i kemi och biologi använder jag mig gärna av musik och drama för att underlätta lärandet, där jag har lång erfarenhet från olika stadier och elevgrupper.


Antal sidor: 68
Antal sidor färg: 15Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 130:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close