Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Drömmarna

Författare: Mats Borglund

Drömmarna som riktar sig till läsare i åldern 9 - 12 år, är en tidlös och annorlunda saga med tydlig värdegrund där hjältarna har olika funktionsnedsättningar. Inledningsvis finns en karta och en presentation av några nyckelpersoner för att underlätta läsandet.
Varje kapitel avslutas med en sammanfattning och frågor på texten. Sist i boken finns förslag till rollspel som vill ge insikt om vardagen med en funktionsnedsättning, och en ordlista som kompletterats med bilder för att göra det lättare att förstå texten.

Drömmarna utgår från en mycket giftig växt och landar i att vi tillsammans kan vinna över ondskan, för att istället skapa vänskap och kärlek.

Välkommen att läsa Drömmarna!


Mats Borglund

Jag är en äkta drömmare, och ganska romantisk, med en tämligen gränslös fantasi, och jag är stolt över att som vuxen alltjämt bevara och bejaka barnet inom mig. Jag ser det som en styrka att fortfarande kunna leka, en frigörelse av tänkandet.

Fantasin, leken och uppmuntran har varit ledstjärnor i min roll som lärare i naturvetenskapliga ämnen där jag i mer än 25 år undervisat elever med väldigt olika förutsättningar.

Drömmandet till trots fastnar jag ofta i plikter, ansvar och dåligt samvete, och måste kämpa för en rimlig balans i tillvaron, men kanske är det också detta som skapar spänning. Man vet aldrig säkert hur man kommer att känna bortom nästa hörn.


Antal sidor: 54
Antal sidor färg: 15Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 130:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close