Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Revolutionen

Författare: Mats Borglund

Revolutionen, som syftar på framväxten av dagens världsbild med solen i centrum, är ett annorlunda äventyr där mellanstadieelever genom "mumien" får möta några av naturvetenskapens giganter, och ta del av deras tankar och insatser. Unders resans gång lyfts även olika former av funktionsnedsättningar, och möjligheten att hjälpa och underlätta för varandra, liksom att överträffa sig själv. Sikta mot stjärnorna och du når kanske månen!

I berättelsen finns återkommande faktarutor med frågor, och hänvisningar till vardagsnära undersökningar eller experiment, som är samlade i slutet, tillsammans med en bildrik ordlista. Här finns också faktasidor om strålning, lampor och månen, liksom "Giganterna" i tabellform.

Målgruppen är barn och ungdomar i åldern 9 - 12 år, och boken är en mix av saga och läromedel som ska öka intresset för vetenskap och experiment, och känslan av att alla kan göra något, inte minst genom att vi hjälper varandra.

Välkommen att läsa, Revolutionen!
Mats


Mats Borglund

Hej!

Jag är en person med många intressen, som idrott, gärna i naturen med löpning, cykling eller paddling, en bra film kan förgylla tillvaron eller varför inte matlagning, där jag är hyfsad på pajer och soppor.

Jag gillar vardagsäventyr och att samtala med människor längs färden. Något som tyvärr inte alltid är så lätt, eftersom jag har en grav hörselnedsättning, men mötet med människor är ändå något av det bästa i livet!

Jag har en underbar livskamrat och tre pojkar. Vi bor i Lund som är en spännande och mångkulturell stad där det alltid händer något nytt.

Jag tycker mycket om att vara lärare och att försöka göra låtar. Därför kombinerar jag gärna undervisningen i naturkunskap med musik och drama för att underlätta lärandet.

Jag har en Fil.lic. i kemi och är lärare i NO och teknik med lång erfarenhet från olika stadier och elevgrupper.
Sedan har jag säkert även en massa fel och brister, men dem är det kanske onödigt att skriva om i detta sammanhang.

Hälsningar,
Mats


Antal sidor: 68
Antal sidor färg: 14Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 130:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close