Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

"Un bel di vedremo" Min favorit aria.

Författare: Anita Örtengren

Jag skriver denna bok för min kärlek till sång och musik. Samtidigt blir det episoder ur mitt eget liv. Det är innehållsrikt med många resor världen över med äventyr och upplevelser av alla de slag. Ni kommer att finna det omväxlande och inte minst lärorikt. Hoppas ni kommer att få utbyte och inspiration av boken. Det är min önskan och mitt syfte.


Anita Örtengren

Jag har alltid varit äventyrslysten och jag har rest jorden runt ett antal gånger. Genom mina arbeten till sjöss och genom att passa barn i olika länder så har jag lärt mig flera olika språk. Samtidigt har jag fått lärdom om andra levnadssätt i olika kulturer som alltid fascinerat och intresserat mig. - Min stora passioner är sång och musik och att skriva och måla. - Vid ett tillfälle arbetade jag för Världsstjärnan Judy Garland i Kalifornien i USA och tog hand om hennes två yngsta barn, Lorna och Joey som då var åtta och tio år gamla. Liza Minnelli var sjutton år och började just sin karriär. - Vid ett annat tillfälle fick jag möjligheten att träffa Moder Theresa i Calcutta i Indien under en av mina resor. Det var en dröm för mig som gick i uppfyllelse. - Jag har fortfarande en stor dröm som jag vill försöka att förverkliga och det är att få sjunga "Un bel di vedremo" från Madama Butterfly av Puccini som solist till en stor Symphony orkester.


Antal sidor: 300Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 200:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close