Hur kärnade man sitt smör?
Hur ystade man sin ost och hur bakade man sitt bröd?
Och framför allt, hur kan vi göra idag?
Smör, Ost och Bröd ger svaren på dessa frågor och mycket mer. Tonvikten är lagd på gamla traditionella recept.
Enkla naturliga smaker av enkla naturliga råvaror.
Margareta Simmenqvist Kjellén
Margareta Simmenqvist Kjellén växte upp i Göteborg. Utbildade sig till textilformgivare i Skara och Borås och jobbade under många år som konsthantverkare i Vänersborg. Margareta beskriver sig själv som historieromantiker och har mer än 50 års erfarenhet av släktforskning. Detta kombinerat med ett stort matintresse och viljan att veta hur man gjorde förr i tiden, har resulterat i debutboken Smör, Ost och Bröd.
Antal sidor: 152
Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 170:-
|
Antal sidor: 152
Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 170:-
ISBN
978-91-7565-333-4
|