Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Dansa med en ängel

Författare: Felipe Salas

Dansa med en ängel vänder sig till människor som söker meningen med livet. Eller som författaren själv skriver, människor som önskar hitta sitt sanna Jag. Bokens huvudperson heter Oscar som är en ung nyexaminerad ingenjör och ekonom. I boken dyker Amos upp som blir Oscars följeslagare och trogne vän. Vänskapen följs av konversationer om meningen med livet, universums gudomliga lagar, relationer, hälsa, kärlek, uppfyllande av Oscars inre drömmar och den egna viljan. Boken är även en illustration av en ung mans kämpande mot sin största fiende men mest förmedlar boken att alltid vandra ljusets väg oavsett vad som än händer i livet.


Felipe Salas

Författaren är född i Chile och kom till Sverige som 1-åring med sina föräldrar. Han är utbildad ingenjör och ekonom och har innehaft ett flertal chefspositioner inom det privata näringslivet. Under sin militärtjänst i Norrland började författaren för hand skriva på en bok och med åren kom en handskriven bok blir över tio stycken. Han skrev om allt mellan himmel och jord och för något år sedan bestämde han sig för att realisera en av sina drömmar, att skriva Dansa med en ängel.


Antal sidor: 438Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 290:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close