Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Standard
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Mitt Universum

Författare: Dan Persson

Med Dan Perssons "Mitt Universum" bjuds du in till att erhålla många svar på frågor om livet och kosmos. "För att förstå människan måste du förstå kosmos och för att förstå kosmos måste du förstå människan" - Så inleder författaren sin bok Mitt universum".
Boken förklarar och besvarar uråldriga frågeställningar om kosmos och människan:
Vilka är existensens 10 dimensioner? Vilka dimensioner är tillgängliga för dagens människor?
Hur styrs du av sinneskrafterna och hur lär du dig att bli herre över sinneskrafterna?
Vet du hur kosmos sju energistrålar påverkar ditt liv och dina beslut?
Vilka är Zeta Reticuli och varför är de så viktiga för jordens befolkning och framtid?
Vilka besökare från rymden beskyddar och besöker vår planet?
Vad är den 6:e rotrasen och vilka har bidragit till den 6:e rotrasen, som i framtiden kommer att befolka vår planet?
Varför innehåller våra celler så stor mängd "skräp" DNA och när utvecklas den tredje DNA strängen i människans celler?
Vad är hälsa och hur definieras begreppet hälsa? Behöver vi Friskhus istället för Sjukhus? Hur blir innevånarna på planeten jorden av med sjukdomar samt uppnår god hälsa?
Vad är och hur fungerar bioresonans? Vilka kommer att stanna kvar på planeten när jorden upptransformeras i en högre spiral? Hur och varför uppnår du högre andlig medvetenhet via meditation?
Dessa och många ytterligare frågor besvaras i den bok som du snart kan hålla i din hand. Välkommen att läsa boken och ta del av Dans universum.


Dan Persson

Dan Persson är född år 1942 och uppvuxen i Mollösund på Sveriges västkust. Han växte upp i en fiskarsläkt med varma och nära band till sin familj och med övriga innevånare i en det lilla fiskarsamhället.

Det var alltid nära mellan liv och död för befolkningen som levde vid havet. Andlighet och religion var dagliga frågor under hans uppväxt. När författaren var 15 år hade han läst hela Bibeln och hade redan i så ung ålder många frågeställningar om livet och vad som ligger utanför vårt fysiska Universum.

Hans livsresa gick från skeppare på västkusten till resor över stora delar av världen, där han träffade många olika människor och kulturer. Författaren har t.ex. varit verksam som biståndsarbetare i Angola samt olika uppdrag i bl.a. Sydamerika, Dominikanska Republiken, Ukraina, Filipinerna och Kina.

Under sina resor och äventyr har han otaliga gånger varit nära döden men alltid återvänt med livet i behåll samt med nya insikter och kunskaper om tillvaron. Dans ödmjukhet och nyfikenhet på människor och deras livsöden har givit honom hans stora insikter och kunskaper om livet samt vår existens.

Författaren har fortsatt sitt sökande efter andlighet och högre medvetande kontinuerligt under sina år på jorden. Resan utkristalliserade sig slutligen i Bada Hälsocenter som han driver sedan över 10 år tillbaka, med syftet att hjälpa sina medmänniskor med deras hälsa och andliga utveckling.

Dans livsmottot är "I människans tjänst".


Antal sidor: 208Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 280:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close