Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Classic Black
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Bortom Tiden

Författare: Smilla LD. Larsson

"Det var ofattbart hur jag bara kunde hålla tyst om det. Om det inte hade varit en sådan märklig händelse hade jag för länge sedan berättat."

Emmy är femtonåringen som drömmer om Eddie Johnson, den skinande stjärnan från USA, hennes idol. Hon skulle göra vad som helst för att få träffa honom. Men det går inte. Under 90-talet dog han, och tyvärr finns det ingen chans för Emmy att träffa honom. Eller?
Strax efter att dem flyttat från Bäckhamn träffar hon Tristan, och tillsammans finner dem en mystisk sak i skogen. Det liknar ingenting dem någonsin sett, något som egentligen bara verkade skräpa ned. Men något lockar deras intresse, iallafall Emmys, för på baksidan av den står hennes namn inristat. Det behövde betyda något. Det är där hennes jakt efter svar börjar, men resan blir större än hon tänkt sig, för det hon inte vet är att den mystiska saken hon och Tristan hittat är inget mindre än en tidsmaskin...!


Smilla LD. Larsson

Smilla LD. Larsson är 14 år och bor i en by utanför Luleå. Hon har länge velat bli författare och skriver bland annat fantasy- och äventyrsromaner. Övriga intressen är rita och spela piano.


Antal sidor: 168Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 89:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close