Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Tempelperioden i Löfteslandet.

Författare: Acke Henriksson

Välkommen till berättelsen om Tempelperioden i Löfteslandet vilket är sista delen i trilogin om Löfteslandet. Den tar med läsaren till en tid där det sedan länge efterlängtade templet i Jerusalem äntligen kommer att byggas. Det följer en lång tid med många problem och hårda strider men också glädje-stunder för folken i och omkring Löfteslandet. Berättelsen sträcker sig över cirka tusen år så mycket kommer att hända, tempel byggs, fördärvas och rivs ner inte bara i Jerusalem. Bibelns tidslinje ligger till grund i berättandet men händelserna kommer också ur många andra arkiv och skrifter från länderna runtomkring Löfteslandet. Det hela leder fram till en i vissa delar oväntad avslutning. Berättelsen är skriven på ett lättläst faktafyllt sätt vilket ger ett djup i berättandet och inbjuder till eftertänksamhet om det som hänt.


Acke Henriksson

Författaren född och uppväxt i Göteborg har nu när pensionärs-livet givit möjlighet gett sig helhjärtat in i skrivandet om bibliska historiska händelser. Ett långvarigt historieintresse en stor berättarlust samt en stor nyfikenhet i att försöka få reda på vad som egentligen hände ligger i grunden till hans skrivande. Mycket fakta eftertänksamhet samt en gnutta humor kännetecknar hans lite speciella skrivsätt. Man fångas snabbt av hur han presenterar de historiska händelserna för läsaren.


Antal sidor: 480Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 185:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close