Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Från Skapelsen till Löfteslandet.

Författare: Acke Henriksson

Välkommen till en historiefylld, upplevelserik och fängslande berättelse om tiden från skapelsen till det är dags att gå över Jordanfloden, in i Löfteslandet.
Du möts av spänning, glädje, kärlek, blod, våld och en del fakta samt en stark gudstro. Allt i en mycket omvälvande tid hämtat från skrifter i och omkring de länder där det hela utspelar sig. Berättelsen har sin tillkomst ur en mångårig forskning i gammal-testamentelig tid framställd med inlevelse, eftertänksamhet och ett stänk av humor på ett sätt du tidigare inte läst.


Acke Henriksson

Författaren född i början av femtiotalet i Göteborg har i sin livsresa nu som pensionär bestämt sig för att börja sitt skrivande. Med en kristen tro och ett långvarigt historieintresse kopplat till en stor berättarlust ger han sig helhjärtat in i historien. Efter en första bok om släkten och hans eget liv, togs steget till skrivande i ett ämne som ligger honom varmt om hjärtat. Hans skrivsätt i talspråk ger en personlighet i läsandet som är lätt att ta till sig.


Antal sidor: 564Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 249:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close