Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Standard
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Jakten på Gråmännen - Den första berättelsen

Författare: Peter Dahlgren

Det är en bok om en isolerad by, en by där Gråmännen har sitt hem, en by som har en källa med grönt stärkande vatten och med en metall, alma, som är hårdare än någon annan metall och nästan lika lätt som bambu. Men i grannlandet Befrielsen och i dess huvudstad Mormosa får den nya Härskarinnan, Lorinda den II:a av Rödsten, vetskap om vad Gråmännen håller på med. Då börjar jakten……
Det är en bok om hur svårt det är med demokrati, om hur svårt män har för kvinnor med makt, om religionens elände och om vansinniga beslut som fattas av människor under press.


Peter Dahlgren

I 42 år har jag varit journalist på tidningar, nyhetsbyrån TT, kommersiell radio samt på SVT:s Rapport. Nu är jag pensionär sedan några år och har äntligen tid att skriva annat än dagsaktuella nyheter. Min dröm sedan tonåren har varit att skriva en äventyrsroman eller "Fantasy". Nu har jag gjort det. Jakten på Gråmännen är den första berättelsen. Det kommer en andra också.
Jag bor i Stockholm med Lena. I samma stad bor mina barn och barnbarn. Jag älskar att skriva och att fotografera. Det kommer säkert en fotobok också.


Antal sidor: 428
Antal sidor färg: 1Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 170:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close