Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

En extraordinär möjlighet

Författare: Jan Wittzell

Den allestädes styrande premiss som handlingen tar avstamp i beskrivs nog enklast med hjälp av bokens baksidestext:

”I en alternativ framtida verklighet står jordens befolkning inför ett obestridligt världsomspännande hot med stor risk för ödesmättade konsekvenser. Medan FN:s generalsekreterare försöker lista ut hur mänskligheten ska bära sig åt för att förlika sig med detta precis förkunnade globala faktum erhåller han ett oväntat och omtumlande meddelande från en okänd och sällsynt avlägsen avsändare.”

Jag vill gärna se på den här berättelsen som ett storskaligt tankeexperiment, och att skildringen förhoppningsvis kan uppmuntra till att skapa ett reflekterande forum under själva läsandets gång. Jag tänker att det då och då kan kännas lämpligt att lägga in en eftertänksam paus och fundera över romanens föränderliga världsordning samt vilken inverkan den har (eller kanske borde ha) på de hårt strävande huvudrollsinnehavarna och på resten av mänskligheten.


Jan Wittzell

Mitt namn är Jan Wittzell och jag har nyligen lyckats med bedriften att fylla 60 år. Jag har sedan ett par tre år tillbaka utökat mina hobbys med att, på ren inspiration, börja författa. Idén till den berättelse som ligger till grund för min premiärbok ”En extraordinär möjlighet” utkristalliserades under en pendeltågsresa i januari 2020; det vill säga alldeles innan pandemin slog till och förlamade vårt land och hela övriga världen. Egentligen var grunden färdigskriven redan i slutet av maj 2021, men eftersom jag prioriterade att även ge ord åt en fortsättning på historien (vilken utspelar sig 20 år senare) lade jag inte den allra sista handen på min ursprungliga roman förrän under sommaren 2022.


Antal sidor: 1000Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 350:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close