FB Skip to main content

Solentro söker passionerade utvecklare!

För en student som söker ett flexibelt deltidsarbete och som redan har erfarenhet av programmering är detta högintressant och ger möjlighet att kombinera studier med kvalificerat arbete inom programmering. Eller så ger det rätt person ett kontinuerligt och långsiktigt utvecklingsuppdrag.

Vi behöver förstärka vår webbutveckling med ytterligare en driftig medarbetare. Du kommer både att arbeta självständigt och tillsammans med andra. I teamet finns sedan tidigare 2 seniora programmerare, en junior programmerare, de två grundarna samt en VD-assistent. Vi ser gärna att du har ambitionen att ta en ledande roll i vårt utvecklingsteam efterhand som du växer in i arbetet. Rätt person har förmågan att balansera noggrannhet med hastighet och har en stark passion för programmering och innovation.

Vi erbjuder en inspirerande miljö med väldigt goda möjligheter för dig att växa. Då företaget är i en expansiv fas finns det även vid väl utfört arbete möjlighet till heltid.

ARBETSUPPGIFTER: Du kommer framförallt att jobba med att förbättra och utveckla vårt bokskaparsystem som används av kunder i över 30 länder och som finns på tio språk. Utveckling av det interna affärssystemet samt serverhantering är också en del av arbetsuppgifterna men till en mindre del. Vi ser gärna att du har en bakgrund som fullstackutvecklare med kännedom om SQL-databaser samt server/hårdvara. Vår backend är baserad på php och java och du kommer att jobba med vidareutveckling och underhåll av olika delar av vårt bokskaparsystem, däribland betalningssystem, avancerad orderhantering, bild, text- och pdf-hantering och anpassning av funktionalitet till mobila såväl som stationära enheter. I frontend jobbar vi med html, css, javascript, responsiv design och på sikt kan det bli aktuellt med ramverk som angular eller react. Vi arbetar givetvis med moderna verktyg såsom git och vagrant.

UPPSKATTAD ARBETSTID: 10-20 h/vecka beroende på företagets behov och kandidatens andra åtaganden. Arbetstiderna är flexibla och kan efter en introduktionstid eventuellt delvis bedrivas på annan plats än kontoret.

PLATS: Vi finns i moderna lokaler i företagshuset Minc centralt beläget i Malmö på gångavstånd från centralstationen.
START: Enligt överenskommelse.
URVAL: Sker löpande.
LÖN: Ersättning utgår med marknadsmässig lön.

Solentro grundades av bröderna Hampus & Tobias Schildfat och lanseringen skedde i början på 2008. I TV-serien Draknästet fick de stor uppmärksamhet när de nobbade drakarna och en investering på 1,5 miljoner kronor. Idag är Solentro ett globalt företag när det gäller att erbjuda möjligheten att göra en egen bok och få den tryckt och hemskickad. Solentro erbjuder även författarpaket och bistår med tryck- och utgivningstjänster vid egenutgivning. Solentro bokskapartjänst är helt webbaserad och ingen nedladdning av program behövs. Solentro finns för närvarande på tio språk och har kunder i över 30 länder. Vår vision är att vara världens bästa plats för att göra egna böcker.

Skicka ditt CV och berätta varför du är rätt person för jobbet till: info@solentro.com

Har du frågor angående tjänsten kontakta Tobias Schildfat på 040-78 300.


När vi hittat rätt person tillsätter vi tjänsten och kommer överens om en passande tidpunkt att börja.

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close