Skip to main content

Solentro söker passionerade utvecklare!

För en student som söker ett flexibelt deltidsarbete och som redan har erfarenhet av programmering är detta högintressant och ger möjlighet att kombinera studier med kvalificerat arbete inom programmering. Eller så ger det rätt person ett kontinuerligt och långsiktigt utvecklingsuppdrag.

Vi behöver förstärka vår webbutveckling med ytterligare en driftig medarbetare. Du kommer både att arbeta självständigt och tillsammans med andra. I teamet finns sedan tidigare 2 seniora programmerare, en junior programmerare, de två grundarna samt en VD-assistent. Vi ser gärna att du har ambitionen att ta en ledande roll i vårt utvecklingsteam efterhand som du växer in i arbetet. Rätt person har förmågan att balansera noggrannhet med hastighet och har en stark passion för programmering och innovation.

Vi erbjuder en inspirerande miljö med väldigt goda möjligheter för dig att växa. Då företaget är i en expansiv fas finns det även vid väl utfört arbete möjlighet till heltid.

ARBETSUPPGIFTER: Du kommer framförallt att jobba med att förbättra och utveckla vårt bokskaparsystem som används av kunder i över 30 länder och som finns på tio språk. Utveckling av det interna affärssystemet samt serverhantering är också en del av arbetsuppgifterna men till en mindre del. Vi ser gärna att du har en bakgrund som fullstackutvecklare med kännedom om SQL-databaser samt server/hårdvara. Vår backend är baserad på php och java och du kommer att jobba med vidareutveckling och underhåll av olika delar av vårt bokskaparsystem, däribland betalningssystem, avancerad orderhantering, bild, text- och pdf-hantering och anpassning av funktionalitet till mobila såväl som stationära enheter. I frontend jobbar vi med html, css, javascript, responsiv design och på sikt kan det bli aktuellt med ramverk som angular eller react. Vi arbetar givetvis med moderna verktyg såsom git och vagrant.

UPPSKATTAD ARBETSTID: 10-20 h/vecka beroende på företagets behov och kandidatens andra åtaganden. Arbetstiderna är flexibla och kan efter en introduktionstid eventuellt delvis bedrivas på annan plats än kontoret.

PLATS: Vi finns i moderna lokaler i företagshuset Minc centralt beläget i Malmö på gångavstånd från centralstationen.
START: Enligt överenskommelse.
URVAL: Sker löpande.
LÖN: Ersättning utgår med marknadsmässig lön.

Solentro grundades av bröderna Hampus & Tobias Schildfat och lanseringen skedde i början på 2008. I TV-serien Draknästet fick de stor uppmärksamhet när de nobbade drakarna och en investering på 1,5 miljoner kronor. Idag är Solentro ett globalt företag när det gäller att erbjuda möjligheten att göra en egen bok och få den tryckt och hemskickad. Solentro erbjuder även författarpaket och bistår med tryck- och utgivningstjänster vid egenutgivning. Solentro bokskapartjänst är helt webbaserad och ingen nedladdning av program behövs. Solentro finns för närvarande på tio språk och har kunder i över 30 länder. Vår vision är att vara världens bästa plats för att göra egna böcker.

Skicka ditt CV och berätta varför du är rätt person för jobbet till: info@solentro.com

Har du frågor angående tjänsten kontakta Tobias Schildfat på 040-78 300.


När vi hittat rätt person tillsätter vi tjänsten och kommer överens om en passande tidpunkt att börja.

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

Vilken typ av bok vill du göra?

Fotobok - busenkelt att samla dina foton och designa din egen fotobok. Du har full kreativ frihet när du gör en egen fotobok eller ett fotoalbum!
Självpublicering - vi bistår med tryck- och publiceringstjänster. Du som författare äger alltid rättigheterna till dina egna böcker och behåller 100% av vinsten. Vi sköter all administration vilket endast innebär intäkter från din sida så att du som författare kan fokusera på att skriva, skapa och berätta - självpublicering har aldrig varit enklare!
ABC-bok - med lite fantasi så kan man göra sitt barns uppväxt lite roligare... det är bara din egen kreativitet som sätter gränserna – gör en egen bok du också!
Roman/dikt - gör en egen bok av alla dina texter och skrifter! Det är busenkelt att samla dina texter och designa din bok - gör en egen bok!
Födelsedagsbok - det var så det hela började, vi ville ge bort något unikt som gåva till vår far på hans födelsedag. Vi kontaktade vänner och familj, bad dem beskriva honom som person och satte samman texterna till en födelsedagsbok - gör en egen bok du också!
Bloggbok - oavsett vad du bloggar om så är det en fantastisk känsla att ha sin egen blogg tryckt som en riktig bok ståendes i bokhyllan - gör din egen bloggbok du också!
Bröllopsbok - varför skriva spretiga hälsningar i en gästbok på bröllopet när du kan göra en egen och personlig bröllopsbok! En uppskattad gåva på möhippan, svensexan eller bröllopsdagen - designa din egen bröllopsbok!
Minnesbok - när någon går ur tiden finns minnena kvar. Gör din egen minnesbok. Be omgivningen beskriva den bortgångne som person, samla texterna, dödsannonsen och begravningsakten och foton. Samlat i en riktigt vacker minnesbok.
Min första bok - lägg in text, ladda upp bilder, välj design och samla allt i en vacker bok av högsta kvalitet. Ett oslagbart minne för hela familjen - gör din egen "Min första bok" idag!
Receptbok - samla dina recept i en vacker receptbok eller köksbok av högsta kvalitet!
Projektarbete - gör en unik bok av ditt projektarbete. Gör boken i vårt system och använd de sidmallar, design och typsnitt som finns där, eller så kan du skapa din bok i valfritt redigeringsprogram!
Examensbok - bjud in klasskamrater att skriva en hälsning till dig och samla allt i egen studentbok/yearbook/klassbok/examensbok som blir till ett minne för livet.
Släktbok - samla din unika familjehistoria och ditt släktträd i en unik släktbok. Familjeboken blir till ett minne för livet både för dig och dina efterlevande - gör din egen släktbok hos Solentro idag!
Egenutgivning - det har aldrig någonsin varit enklare eller billigare att ge ut sin egen bok! Tack vare Solentro print-on-demand slipper du onödiga lager- och uppstartskostnader. Din bok blir omedelbart tillgänglig ute i bokhandeln hos t ex Bokus och CDON - vad väntar du på?
Avskedsbok - ge bort något som berör och blir till ett minne för livet - en egen avskedsbok! Vi vågar lova att en fotobok med personliga hälsningar och bilder från kollegorna är en mycket uppskattad gåva att få. Använd den emailbaserade bjud-in-tjänsten så skickas hälsningarna och fotona automatiskt rakt in i boken.
Mjukband Basic - vår Mjukband Basic är av högsta kvalitet och ett utmärkt val för den som exempelvis vill ge ut sin egen bok och som vill trycka många böcker med svart/vit inlaga på obestruket papper!
Dopbok - ge bort en vacker dopbok med personliga hälsningar och bilder som berör. Skriv ner roliga händelser och minnen från barnets tidiga väg i livet – barnets egen dopbok!
Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close