FB Skip to main content

"När studenten närmade sig och jag skulle skiljas från mina klasskompisar ville jag ha ett minne med mig. Då hittade jag Solentro. Genom en smidig bjud-in-tjänst bjöd jag in kompisar att skriva hälsningar och skicka med foton som gick rakt in i min studentbok. Efter två veckor kom en supersnygg bok med posten! Det blev en sjukt häftig yearbook!"
/Emelie

Hägrar studenten? En superkul tid som man vill kunna återuppleva. Bjud in klasskamrater att skriva en hälsning till dig och samla allt i egen studentbok/yearbook/klassbok som blir till ett minne för livet. Vi hoppas du haft en underbar klassföreståndare. Gissa om din lärare skulle uppskatta en riktig bok med personliga hälsningar från var och en i klassen? En minnesbok för livet!

En examensbok är ett fantastiskt minne för alla!

Tips! Använd den emailbaserade bjud-in-tjänsten så skickas kompisarnas hälsningar automatiskt rakt in i studentboken. Solentro hjälper dig med skapandet av din yearbook!

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close