Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Den röda stämpeln

Författare: Maret Vinnak-Svensson

I september .2014 var det 70 år sedan den stora flyktingvågen från de baltiska länderna till Sverige. Boken är till stor del baserad på verkliga händelser.
Boken handlar om Mia som föds samma år som 2:dra världskriget bryter ut. Vid fem års ålder tvingas hon att fly till Sverige tillsammans med sin familj och sina morföräldrar samt en morbror.. Efter två dramatiska resor, först över Finska viken och senare över ett stormigt Bottenhav i en överlastad båt når det slutligen fram till Sverige. Storögd och nyfiken ser hon sig omkring i det nya landet och försöker bli så svensk som möjligt Tanken är att familjen ska flytta vidare till Amerika eller Kanada, men när Mias pappa blir sjuk och dör får de planerna skrinläggas. Mia är hela tiden rädd att bli utlämnad till ryssarna. Sibirien hänger över henne som ett damoklessvärd. Hon vill smälta in, vara som alla andra, men hennes konstiga namn avslöjar henne gång på gång. Berättelsen är sedd ur barnets synvinkel. Vardagshändelser, blandas med mardrömmar och längtan efter att vara svensk.


Maret Vinnak-Svensson

Jag heter Maret Vinnak-Svensson och har velat skriva ända sedan jag var barn. Men jag har inte riktigt vågat, utan har grötat med allt annat än det jag verkligen velat göra. Skriva och måla.Jag är numera pensionär och har gott om tid. Jag är medlem i skrivargruppen Selma, där vi träffas och uppmuntrar varandra till fortsatt skrivande. Jag har arbetat på bl.a i affär, bokhandel, hotell, barnhem, kontor mm. Har skrivit ett 100-tal kåserier i ortspressen samt ett 10-tal noveller i Allers och nån ungdomstidning.


Antal sidor: 146Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 150:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close