Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Spökflickan

Författare: Cecilia Sinderella

Tänk vad som kan dölja sig bland skuggorna i gamla hus. Gamla möbler med gamla saker i, spindelväv högt och lågt...
En ny bästa kompis, däremot, det finns minsann inte i alla hus! Det slår jag vad om! Det gjorde det däremot i huset vi flyttade in i. Den där bästa kompisen, hon hette Viktoria, och hon var sju år precis som jag. Hon bodde i vårt hus för nästan hundra år sedan. Hon var en spökflicka. Hon var snäll, sprallig och påhittig men också sorgsen och ensam, för hon längtade så innerligt efter att få träffa sina föräldrar igen. Så mamma ringde till ett medium. Det här är historien om hur jag och Viktoria blev de bästa av alla vänner. Och hur mamma fick en unge till att hålla reda på, och baka kanelbullar åt...


Cecilia Sinderella

Cecilia Sinderella är 43 år. Hon är född och uppvuxen i Trollhättan. ”Spökflickan: sagan om Maria och Viktoria” är hennes debutbok. Det är en saga som skildrar andevärlden på ett lite annorlunda och avskräckande sätt. För vad vet vi egentligen om döden, och livet på ”den andra sidan”? Vem har sagt att alla spöken är läskiga, grå skepnader som lurar i vrårna? De kanske är precis som du och jag? Så släpp in andarna i ditt liv, vem vet, kanske du får en ny lekkamrat… eller rentav en vän för livet!”


Antal sidor: 48Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 59:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close