Skip to main content

Vänligen rotera skärmen till liggande orientering

Max´s kosmiska resor

Författare: Oscar Panizza

Max, en ung pojke med en osläcklig nyfikenhet, möter Zaraq, en forntida astronaut. Tillsammans ger de sig ut på en enastående resa genom olika dimensioner och portaler. Varje plats de besöker erbjuder unika lärdomar och utmaningar som Max måste övervinna, och genom dessa äventyr växer han som individ.

Från ljusets rike till havets djupa hemligheter och skogens mystik som testar hans styrka, lär sig Max att möta sina rädslor, hitta inre frid och omfamna sin egen styrka. Genom sina äventyr utvecklar han inte bara mod utan också en djupare förståelse för sig själv och universums mysterier.

Boken är en inspirerande berättelse om mod, vänskap och inre tillväxt. Den tar läsarna med på en fantastisk resa genom tid och rum samtidigt som den belyser vikten av att utforska både den yttre och inre världen. "Max´s Kosmiska Resor" är en hyllning till äventyr, nyfikenhet och kraften att omfamna livets alla möjligheter.

Boken erbjuder mer än bara ord. Läsarna kommer även kunna färglägga Max´s fantastiska äventyr direkt i boken. Låt färgerna flöda och låt din fantasi ta dig med på en unik resa genom Max´s magiska värld.


Oscar Panizza

Oscar Panizza är en nykomling inom författarskap men har en lång historia av att producera populära poddar inom det andliga och mystiska ämnesområdet. Han har tidigare varit värd för den välkända Spökpodden och är nu värd för poddarna Oscar & Fredrik samt Universums hemligheter. Med sin bas i Trollhättan ser Oscar fram emot att släppa fler böcker som har en lockande dragningskraft både hos unga och vuxna läsare. Han betonar även vikten av inre tillväxt för att uppnå personlig utveckling för att bli en bättre individ.


Antal sidor: 72Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 229:-Kolla in andra böcker

Det magiska cirkustältet

Mats Borglund

Denna bok är tänkt att läsas av barn och vuxna tillsammans. Texten är delvis rimmad och förstärkt genom fantasifulla bilder. Det blir en fartfylld och gränslös resa genom nutid och dåtid. En resa som berör hörselnedsättning, klimathot, livet och döden, det hållbara samhället och viktiga maskiner. Nisse får ett Samtal från Sola och Bada på planeten X, någonstans bortom Jupiter. Där finns det mycket att se och göra. Men vad döljer sig i det magiska cirkustältet? Inledningsvis finns ett persongalleri och hänvisning till några sånger på YouTube. Sånger som sedan dyker upp i handlingen. Allra sist finns möjlighet att testa vad man minns eller att berätta sin egen saga. Här kan man också göra samma experiment som i berättelsen eller läsa några ordförklaringar, plus lite annat!

Hemligheten

Mats Borglund

Hemligheten är en berättelse om att mötas över generationsgränserna och om att våga följa sina drömmar, då kan allt hända. Då kan det omöjliga bli möjligt, eller åtminstone nästan. Efraim och Alexandra har båda en hörselnedsättning men bär liksom alla på en längtan. Den leder dem till ett ovanligt äventyr i närområdet. De lever i en tid utan mobiler och onlinespel där hemligheterna kan visa sig vara både underbara och dramatiska. De bilder som förekommer kommenteras efter berättelsen som är en blandning av fakta och fiktion och som vänder sig till läsare i åldern 9 - 12 år.

Gabrielas äventyr

Lena Björnholm

Gabriela är en mycket modig och självständig 9-åring. Hon är öppen för att lära sig nya saker och älskar att vistas i naturen. Gaya är en äldre kvinna som vägleder henne i naturens magiska värld och delar med sig av sin kunskap. Syftet med boken är att förmedla spänning, naturupplevelser, glädje, harmoni och godhet. Gabriela is a very brave and independent 9 year old. She is innovative and loves to be out in nature. She is guided in the magic world of nature by Gaya, an older woman who shares her knowledge with her. My intention with this book is to convey excitement, experiences in nature, joy, harmony and goodness.

Spökflickan

Cecilia Sinderella

Tänk vad som kan dölja sig bland skuggorna i gamla hus. Gamla möbler med gamla saker i, spindelväv högt och lågt... En ny bästa kompis, däremot, det finns minsann inte i alla hus! Det slår jag vad om! Det gjorde det däremot i huset vi flyttade in i. Den där bästa kompisen, hon hette Viktoria, och hon var sju år precis som jag. Hon bodde i vårt hus för nästan hundra år sedan. Hon var en spökflicka. Hon var snäll, sprallig och påhittig men också sorgsen och ensam, för hon längtade så innerligt efter att få träffa sina föräldrar igen. Så mamma ringde till ett medium. Det här är historien om hur jag och Viktoria blev de bästa av alla vänner. Och hur mamma fick en unge till att hålla reda på, och baka kanelbullar åt...

Naledi

Hans Johan Lilja

En spännande berättelse om en ung tjej som förflyttas från sin vanliga tillvaro på den sydafrikanska landsbygden till fantasivärld, där hon får uppdraget att rädda en hel stad. Boken bygger på kampen mellan det onda och goda. En oväntad kamp mot en tillsynes övermäktig fiende. En hjältesaga där en ung tjej är huvudperson, och som har fötts till att bekämpa det onda.

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close