Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Classic Purple
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Fina damer äter inte smörbullar!

Författare: Margareta Söder

Möt: bullbakande Alice, kedjerökande Norma, inbillningssjuka Görel och den ständigt gråtande Eva, samt deras närmaste vänner och familj i den här lite udda romanen som delvis utspelar sig i Visby och Stockholm, samt i ett inre Intets tillbakablicksland: Teheran 1979 och Tirana 1985.

Detta är berättelsen om tre goda väninnor som känt varandra sedan skoltiden: Alice, Norma och Görel. Samt om medelålders Eva, den lita för runda, tröstätande kvinnan som i bokens början precis har blivit änka. Det är en berättelse om vänskap, åtrå och kärlek, men också om förträngda hemligheter som kommer upp i ljuset, om ilska, bitterhet och mobbning. Om drömmar som aldrig gått i uppfyllelse, om sinnessjukdom och ond bråd död.
Berättelsen utspelar sig i ett vårigt Visby, samt i Stockholm där damerna tillsammans med Carro och Margareta (alla medlemmar av bokklubben, Lyckan/Framtiden) åker för att träffa den största nutida författaren av kriminallitteratur som ständigt toppar bästsäljarlistorna.

Och det är där som allting händer. En av damerna blir upp över öronen förälskad, en annan faller ner i ett mörkt hål som hon inte kommer uppifrån, en av dem beger sig av till skogs och en annan ger sig ut på stan för att handla cellgifter. Detta är enbart några av händelserna i den här dramatiska men också humoristiska skildringen av fyra goda väninnor som hållit ihop livet igenom och nu närmar sig de sjuttio.


Margareta Söder

Min debutroman.
Tycker själv att den blev riktigt bra. Den innehåller nästintill allt av vad en bra roman borde göra. Humor, kärlek, dramatik, sex samt naturligtvis ond bråd död.

/M Söder


Antal sidor: 436Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 167:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close