Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
Classic Black
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

I cirkelns öga

Författare: Mona Rosenberg

Detta är en modern saga som handlar om My, en andligt sökande kvinna i dagens samhälle. Ett avslutat förhållande, utflugna vuxna barn och en olycka gör att hon flyttar ut på landet, långt bort från stadens stress för att återhämta sig. Där dras hon in i en omvandlande och svår process med inslag av mystik, magi, spänning och en gnista romantik samt shamanism.
Först ser allt mörkt ut, men resan blir ljusare och olika händelser och filosofiska dialoger leder till nya insikter. Synkronicitet vävs ihop i en inre och yttre resa, som formar en ny livsväg.
My lär sig en meditationsmetod som öppnar hennes sinne för nya dimensioner och får budskap om vad hon behöver göra för att rensa bort det gamla och komma vidare. Hon gör själsliga möten med kraftdjur och lär sig förstå symboler och mytologiska arketyper.


Mona Rosenberg

Jag har alltid varit kreativ. I perioder har jag bl a skrivit poesi och noveller och även målat. Som ung skrev jag noveller i ungdomstidningen Starlet och ett tag var jag reporter på Dalademokraten. Jag har också bl a arrangerat teatercafékvällar och varit aktiv både på scen, som pjäsförfattare och som regissör inom f d Ludvika Arbetarteater. Under en period skrev jag även kåserier åt Ludvikaradion.
Utöver det har jag varit engagerad inom Miljöpartiet och under senare år har jag varit med och organiserat miljöfestivaler i Göteborg (Flunsåsparken).
För övrigt har jag lärt naturmedicin och försöker leva i samklang med naturen. Min livsfilosofi bygger på naturfolkens sätt att tänka och leva.


Antal sidor: 158Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 84:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close