Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Square
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Öar

Författare: Anders Ringström

En hand full dikter/texter skrivna till den som låter sig offra en kvart av sin tid och läsa denna bok, för att sedan kanske utbrista i ett: Så kan det vara minsann!


Anders Ringström

Har nu efter många års boende i en svensk storstad, äntligen förmånen att kunna bo i en lantlig miljö, ett litet ställe även kallat Årnäs i Västergötland. Pö om pö har också med det, skrivarlusten kommit tillbaka. Just för mig kändes det väldigt förödande för kreativiteten att vara bosatt i den "typiska" betongförorten, ska för den delen inte sätta mig till doms över den. Andra finner istället sin inspiration till något slags skapande där.
Men för att återgå till resultatet av den jag är :) Alltså, understundom släpandes på en ganska så (tack och lov inte alltid vilket den som läser f h v kommer att upptäcka) tung ryggsäck med tankar och funderingar, å andra sidan har väl detta gjort att det samlats stoff för denna publicering. Visst skulle jag också ha kunnat, att på ett ännu mera preciserat och utlämnande sätt, skrivit vissa texter. Men troligtvis har nog inte läsaren heller så mycket nytta av detta. För att citera några kända rader: "The beauty is in the eye of the beholder".


Antal sidor: 30
Antal sidor färg: 30Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic (färg) - 72:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close