Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Friheten är mitt hem

Författare: State Lycke

Efter att i åratal ha samlat mod vågade Juha till slut ta stegen bort till socialkontoret på Höstvädersgatan för att be dem om hjälp med att hitta ett nytt boende så att han äntligen kunde få komma bort från det helvete han levt i under de tio senaste åren. Han hade verkligen trott på klassföreståndarens tal om att de sociala myndigheterna var skyldiga att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Han hade sett fram emot att äntligen få ett hem där han kunde känna sig trygg. Det blev inte så.

Friheten är mitt hem, är första delen av en trilogi där vi får följa hur en ung mans sökande efter en trygg punkt i tillvaron leder honom allt längre ut i samhällets periferi.


State Lycke

Efter 25 år som trubadur och låtskrivare började jag leka med tanken på att skriva och ge ut böcker. Under 2013 gav jag det ett första försök. Ett försök som slutade med att jag blev fast. Under detta första författarår skrev jag ett manus till min debutroman, ett synopsis till uppföljaren, ett manus till en handbok för lärare samt ett halvt manus till en fantasysaga. Lägg därtill ett 150-tal dikter som växt fram under åren som låtskrivare och trubadur. Under 2014 växte ytterligare några bokprojekt fram i min skrivarlya och 2015 debuterade jag med min roman, Friheten är mitt hem. Nu lever jag en lycklig tillvaro som trubadur, låtskrivare och författare.


Antal sidor: 198Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 159:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close