Skip to main content

Vänligen rotera skärmen till liggande orientering

Brutus - Det flygande lejonet

Författare: Diana Lindsö

Esmeraldas pappa är död. Hon saknar honom och har svårt att förstå hur han bara kunnat försvinna. Hon brukar sitta i sitt rum och se ut genom fönstret, medan hon fantiserar om att han kommer tillbaka igen.
Hon tycker inte att någonting är roligt längre och har helt slutat leka. Tills en dag, då hennes gosedjur Brutus som hon fått av
sin pappa, plötsligt vaknar till liv och blir ett livs levande lejon.
Brutus tar med Esmeralda på ett äventyr hon aldrig glömmer och äntligen går hennes önskan i uppfyllelse. Hon får träffa sin pappa igen.
En berättelse som skildrar döden, från ett barns perspektiv och som får det mörka att bli lite ljusare.


Diana Lindsö

Diana är uppväxt i Bjuv, men bor sedan några år tillbaka i Örkelljunga.
Hon har skrivit boken "Tro hopp och helvete" som kom ut 2020 som är en självbiografi. Därefter skrev hon barnboken "Brutus det flygande lejonet" som gavs ut 2023.

Nu skriver hon på en deckare som kommer ut någon gång 2024.
Antal sidor: 28
Antal sidor färg: 17Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 349:- (2:a boken 175:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 174:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 328:- (2:a boken 164:-)

Mjukband Basic (färg) - 118:-
Häftbindning/klammer, omslag och inlaga i färg - 277:- (2:a boken 139:-)

Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 315:- (2:a boken 157:-)
Kolla in andra böcker

LILLÖRA och Skatan

Annika Hedlund

LILLÖRA, den lilla musen,är på väg till den gamle mannen som behöver mat och verktyg. Lillöra träffar Skatan. Skatan har något hemlighetsfullt att berätta för Lillöra. Alla 8 böcker om Lillöra har en eller flera ordspråk invävda i handlingen. "Ett rykte utan ben att stå på kan ändå springa långt." Vad kan det betyda?

Hästpojken

Urban Folkebrant

Mysterierna i Lerholm (del 3) - Hästpojken Författare: Urban Folkebrant Genre: Barn- och ungdomslitteratur Målgrupp: 9 – 12 år Det var en vacker lördagsmorgon i den lilla staden Lerholm. Där, nästan mitt i centrum, bodde Frans, hans mamma Sandra och hunden Sigge. Det här skulle kunna vara vilken lördagsmorgon som helst. Men så är det inte. För just den här morgonen skulle första kapitlet i deras nya liv ta sin början. Att Frans och Sigge hade sina små hemligheter visste hans mamma. Men att han även skulle komma att dela ännu hemligare hemligheter med en annan än sin hund hade hon naturligtvis ingen aning om. Inte Frans heller. ”Frans ville ofta prova på nya saker. Helst på sitt eget sätt. Även om hans idéer ibland krånglade till det för honom ville han sällan be om hjälp. För det ledde vanligtvis bara till att han inte fick göra det han hade tänkt ut. Att ibland få vara i sin egen lilla värld tyckte han var mycket mer spännande. För där var nästan allt möjligt. Men att den här dagen skulle väcka tankar på något han inte ens i sin vildaste fantasi tänkt prova kunde han inte ana. Inte än i alla fall”

Lillöra - Vinter, Vår, Sommar, Höst

Annika Hedlund

Lillöra besöker sin kusin och stannar där ett år. Tillsammans med kaniner, katter, hund,häst och möss upplever de naturens olika årstider. En tankebok för stora och små där ordspråket "en vacker fasad kan dölja ett tomt inre" är invävt. Kan man gömma sig bakom en mask? Har vuxna fasader? Boken är LÄTTLÄST med ett format som man lätt kan ha i sitt knä. Prolog: Det finns en dörr,om du öppnar den så måste du alltid komma ihåg att stänga den.

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close