Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*



Önskat betalningssätt



Vänligen rotera skärmen till liggande orientering

Fjälltur

Författare: Anders Kron

Författaren om sin bok:
Sverige är ett fantastiskt land. Med så många skiftande och intressanta naturtyper. Alla har väl sitt favoritlandskap. Mitt är Lappland med världsarvet Laponia. Inte minst det myt- och sägenomspunna Sarek. Högfjällsområdet som tar andan av vem som helst. Det unga paret träffades av en händelse på en fjällstation. Följ med dem på vandringar i mina fotspår. Paret upplevde den stora kärleken. Och vildmarkens oändliga skönhet . Ett fjälläventyr som berör. Följ med på turen!


Anders Kron

Bättre sent än aldrig. Ett ordspråk som stämmer till eftertanke. Kanske det är tid att göra bokslut. Att skriva en bok om sitt långa liv. Att bli författare på gamla dar. Är det möjligt? När man har passerat sjuttioårsstrecket och när synen är reducerad med nittiofem procent. Då blir uppförsbacken både lång och brant. Men med talsyntes och förstoring på datorn är det skrivna ordet fullt möjligt. Och nu närmar jag mig krönet på backen. Att tänka tillbaka och skriva om sin barndom i ett aktivt glesbygdssamhälle på 40 och 50 talet gav mig råg i ryggen. Liksom boken om min far. En bysmed i en liten ort på landet. Förvandlingen av en skogsglänta till en liten botanisk trädgård krävde tre böcker. Min stad både med och utan syn kändes angeläget att skriva om - det blev två böcker. Mötet med den fantastiska kulturen och naturen i Italien måste bara beskrivas. När rygg och ögon tackade nej till mer fjällvandring kändes livet meningslöst. Men vildmarken gick att uppleva även med skrivna ord. I fyra böcker har jag beskrivit mina stövtåg i Sarek. Men fotoböcker i all ära. Varje författare vill nog skriva romaner. Och nu har jag fått denna önskan uppfylld. ”Sista skrivarlyan”, ”Fjälltur” och ”Mardrömmen” är berättelser i min hemvanda miljö med fiktiva personer. Och förhoppningsvis kommer det mer. Det finns många bra ordspråk. Bättre sent än aldrig är ett av de bästa.



Antal sidor: 270



Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 118:-



Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close