Skip to main content

Vänligen rotera skärmen till liggande orientering

Specialsök - Preparatsök Del 1, Studieplan & Arbetsplan

Författare: Susanne Kihl

Detta är en studieplan & arbetsplan som bygger på boken Specialsök - Preparatsök, del 1: Kom igång med kong.

För di som är instruktör eller kanske är ni en träningsgrupp som vill ha lite struktur kring er träning så kan denna vara till en bra hjälp för er. Den innehåller kursplan och lektionsplanering.

www.specialsok.se & www.hundagarservice.se


Susanne Kihl

Jag har varit yrkesverksam inom hund sedan 1984. Utbildat och levererat olika specialsökhundar som minhundar, sprängämneshundar och vägglushundar, men även mögelhund.

Sitter med i SBK projektgrupp för prov i specialsök, är SBK lärare och domare i specialsök.

Driver Hundägarservice Specialsök sedan 2013 och arbetar idag med mina hundar där jag erbjuder läcksök på det kommunala dricksvatten och fjärrvärme, samt håller årligen ett stort antal kurer och utbildningar inom specialsök.


Antal sidor: 30Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 429:- (2:a boken 215:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 213:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 391:- (2:a boken 195:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 115:-
Häftbindning/klammer, omslag och inlaga i färg - 303:- (2:a boken 151:-)

Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 391:- (2:a boken 195:-)
Kolla in andra böcker

Specialsök grund

GK9 Johan Gullberg

Om specialsök och dess grundövningar samt Hundens luktsinne och etikett-/preparatkunskap

Specialsök - Preparatsök Del 1

Susanne Kihl

KOM IGÅNG MED KONG Söka - Hitta & Belöna - Det är mina tre grundstenar i ett sök! Det finns många olika inlärningsmetoder för att nå samma mål, men dör mig känns det mest rätt att lägga en bra grund i sökarbetet före jag påbörjar markeringsträning. Börjar alltid med att låta hunden söka fritt utan koppel för att inte jag som förare ska styra och störa hunden, utan den ska lösa uppgiften självständigt. En hund med rätt fokus på sökuppgiften och som arbetar målinriktat ger inte upp när det tar emot, det handlar om att hunden vill söka och lokalisera en gömma, sekundärt blir markering. www.hundagarservice.se & www.specialsok.se

Djurens Budskap

Sabine Gartner

Mer än 50 olika djur i Sverige och i Kenya har fått göra sina röster hörda. Djuren beskriver kloka och viktiga saker de vill att människor ska ta del av. Jag har lyssnat på spindeln som säger att den har ett lika stort värde som alla andra djur. Hundar och hästar pratar om hur de vill att människor ska vara som djurägare. Efter samtal med mullvadar slutade de gräva i trädgården. Fjärilen inspirerar till att göra gott för andra. Larven ger goda råd till blivande djurkommunikatörer. Elefanten beskriver sin fiende som den med geväret. Allas berättelser är värda att läsa.

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close