Skip to main content

Vänligen rotera skärmen till liggande orientering

Djurens Budskap

Författare: Sabine Gartner

Mer än 50 olika djur i Sverige och i Kenya har fått göra sina röster hörda. Djuren beskriver kloka och viktiga saker de vill att människor ska ta del av.
Jag har lyssnat på spindeln som säger att den har ett lika stort värde som alla andra djur. Hundar och hästar pratar om hur de vill att människor ska vara som djurägare. Efter samtal med mullvadar slutade de gräva i trädgården. Fjärilen inspirerar till att göra gott för andra. Larven ger goda råd till blivande djurkommunikatörer. Elefanten beskriver sin fiende som den med geväret. Allas berättelser är värda att läsa.


Sabine Gartner

Under en kurs i djurkommunikation kände jag att detta är rätt för mig. Jag älskar att prata med olika sorters djur och att lära ut djurkommunikation är något av det bästa jag vet. Det har berikat mitt liv att jobba med både människor och djur på olika sätt.
Den här boken är en dröm som går i uppfyllelse och jag ser fram emot nästa bok som är för barn.


Antal sidor: 164Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 1153:- (2:a boken 576:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 253:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 960:- (2:a boken 480:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 177:-
Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 845:- (2:a boken 423:-)
Kolla in andra böcker

Specialsök grund

GK9 Johan Gullberg

Om specialsök och dess grundövningar samt Hundens luktsinne och etikett-/preparatkunskap

Specialsök - Preparatsök Del 1, Studieplan & Arbetsplan

Susanne Kihl

Detta är en studieplan & arbetsplan som bygger på boken Specialsök - Preparatsök, del 1: Kom igång med kong. För di som är instruktör eller kanske är ni en träningsgrupp som vill ha lite struktur kring er träning så kan denna vara till en bra hjälp för er. Den innehåller kursplan och lektionsplanering. www.specialsok.se & www.hundagarservice.se

Specialsök - Preparatsök Del 1

Susanne Kihl

KOM IGÅNG MED KONG Söka - Hitta & Belöna - Det är mina tre grundstenar i ett sök! Det finns många olika inlärningsmetoder för att nå samma mål, men dör mig känns det mest rätt att lägga en bra grund i sökarbetet före jag påbörjar markeringsträning. Börjar alltid med att låta hunden söka fritt utan koppel för att inte jag som förare ska styra och störa hunden, utan den ska lösa uppgiften självständigt. En hund med rätt fokus på sökuppgiften och som arbetar målinriktat ger inte upp när det tar emot, det handlar om att hunden vill söka och lokalisera en gömma, sekundärt blir markering. www.hundagarservice.se & www.specialsok.se

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close