Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Brinnande längtan

Författare: Gerd Johansson

Sverige brinner och försvinner.
Två familjers drömmar, längtan, tro, hopp och kamp för livet.

"Vi måste fly, för att ni barn skulle få det bättre. Vart flyr man i en värld som inte tar emot människor av fel sort? Till länder som lovar medmänsklighet, som lovar att man får vara den man är, där de lovar respektera mänskliga rättigheter. Men mänskliga rättigheter betyder olika i olika länder och för olika människor. Jag förlorade allt, nästan allt i kriget. Resten när jag kom till målet."

Citatet är från en av huvudkaraktärerna i berättelsen om två familjer som flyr krig och förföljelse, för att ge barnen en bättre framtid på en fredlig plats där det finns möjligheter att utvecklas och bli något. Ingen tänker på livets universella självklarheter, undrar inte ens över om de är universella. Plötsligt når de en punkt, där allt det självklara fokuseras, kritiseras, döms bort och trasas sönder. På gott och på ont men onda upplevelser smider alltid planer.

"När alla rättigheter tas ifrån en och all frihet beskärs har man inte längre någon orsak att värna om samhället eller människorna, varken de goda eller de onda."


Gerd Johansson

Gerd Johansson är numera en Västerbottning, men född Österbottning. Utbildad till grundskolelärare med speciallärar/-pedagog och svenska som andraspråk, sfi behörighet.


Antal sidor: 276Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 198:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close