Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Standard
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

H-time

Författare: Mathias Hjort

Många teorier om universums hemligheter har inte helheten utan är bara teorier om vissa utvalda delar. "H-time" är en teori om hur universum bildades och belyser en teoretisk lösning på universums största gåtor. Boken ger Er bl.a mitt svar på universums födelse och bortgång, uppkomsten av materia, vad är svart materia och energi, nytt sätt att se på gravitation och sist men inte minst - varför ljuset står still!
Denna unika teori har ett hållbart grundkoncept i botten och på grund av det gives boken "H-time" möjligheter att bli historiskt i framtiden inom sin genre.


Mathias Hjort

Jag är en astrofysikintresserad konstruktör ifrån södra Dalarna. Uppvuxen i Carl Larssons Sundborn i slutet av 60 talet/ början av 70 talet. Jag har alltid varit lockad av rymden och de gåtor universum ruvar på, men intresset identifierades för ca. 8 år sedan då jag bestämde mig för att ta reda på hur universum skapades.
Mina tankar om "The dead duck theory" är samlade i detta alster och jag är uppriktigt spänd på hur övriga världen ska reagera på min teori.


Antal sidor: 30Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 98:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close