Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Olga Historien om en kvinna och hennes liv

Författare: Anders Hård

” Sluta att skjuta skriker hon”. Slutaa…men det fortsätter. Rummet blir alldeles rökfyllt.
Hon ser inget. Det sticker i ögonen och halsen. Hon måste bort från detta. Tänk, tänk nu.
Fanns det inte en liten lucka under trappen. Hon kryper trevande med händerna framför
sig. Något är i vägen. Hon känner med händerna. Det är en kropp. Herregud vem är det? Händerna följer kroppen uppåt mot ansiktet. Det är något varm och kladdigt på händerna. Hon drar åt sig händerna direkt. Hon vet inte vad det är då hon inget kan se. Jag måste framåt, tänker hon. Snart känner hon trappen och kryper under den. Ögonen rinner av den fräna röken från gevären och pistolerna. Jag måste hitta luckan. Det slutar att skjutas. Rösterna som har skrikit hela tiden tystnar. Hon ligger under trappen medans de som har skjutit är tvungna att gå ut då de inte heller ser något pga all den rök som är där. Där känner hon ringen som är till luckan. Hon drar i den och luckan öppnar sig lätt. Hon kryper ner och stänger luckan efter sig. När luckan är stäng så hör hon åter steg nedför trappen. Hon hör inte vad de säger men det börjar skjutas igen. Hon känner med handen på luckan. Det måste finnas något som jag kan låsa med. Av någon anledning hon inte förstår så finns det ett skjutlås där. Hon drar spaken mot kanten av luckan och den låses. Hon kryper bort en bit. Hon ser inget i mörkret. Hon hör att dom ropar och skriker mellan skotten. Hon drar upp benen mot ansikte, håller för öronen och biter sig i läppen för att slippa skrika. Jag vill inte höra, jag vill inte höra…


Anders Hård

Anders Hård heter jag . Att skriva är som en underbar terapi. Det är något alla borde prova på. Snart så kommer min bok "Flisans sagor" att ges ut här.


Antal sidor: 208Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 150:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close