Skip to main content

Vänligen rotera skärmen till liggande orientering

Läger i magins tjänst

Författare: Dainas fria fantasier

När jag får ett rop på hjälp vill jag gärna göra allt som står i min makt för att göra så. Vi får vara med när "magi ungar" sammanförs för att skapa en gemensam grund. Handlingen utspelar sig i Paradiset som är magisk och där kan allt hända. Nya kunskaper och nya traditioner bildas med och för barnen.

Boken kan läsas som en saga eller historia rätt upp och ner eller så läser du lite mellan raderna och hittar lite djupare budskap.


Dainas fria fantasier

Jag, Daina är en kvinna i mina bästa år med tre vuxna barn och flera barnbarn. För något åt sedan flyttade jag till Vikbolandet från Dalarna. Fantasier har alltid varit nära mig och jag gillar att dela med mig av dem. Sagor och historier tycker jag kan berättas för alla åldrar. När jag började läsa böcker som barn såg jag alltid handlingen som i en film i mitt huvud och det är det jag hoppas ska ske i andra när mina läsare ger sig i kasst med mina böcker.

Det här är min 3e bok i serien "Dainas fria fantasier" om det blir flera får tiden visa.
Besök gärna min Facebooksida "Dainas fria fantasier" där kan du hitta några inspelade snuttar från första boken om du bläddrar lite.
Kärlek i luften till allt och alla


Antal sidor: 114Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 90:-Kolla in andra böcker

En dag helst att glömma

Carina Blid

Romanen är en humoristisk skildring blandat med nattsvarta funderingar om det moderna arbetslivet. Du kommer känna igen dig om du arbetar på kontor. Under en dag får vi följa utredaren på myndigheten för hållbara systemlösningar. Hon försöker ihärdigt att göra sitt arbete på bästa sätt men motarbetas. Pågår något slags vanvettigt experiment på arbetsplatsen? Hur många ofattbara projekt får det finnas? Organisationsförändringar in absurdum och vad håller cheferna på med? Är det så här arbetet på den moderna arbetsplatsen bäst bedrivs? Hur kommer hennes dag att sluta?

Agenten

Ken Larsson

Agenten är en svart komedi om en komplicerad man, den egensinnige före detta försäkringssäljaren Bengt-Olov. En idealist som tar fajten mot slöpensionärer, radikalfeminister och utsugare. Och han är inte så politiskt korrekt. Bengt-Olov flirtar med de rättrogna och retar gallfeber på andra. Men ta honom med en nypa salt. För samtidigt som Bengt-Olov fasar över hur skamlöst vi män blir utnyttjade är han olycklig i själen. Det förflutna har satt sina spår. Hur som helst roas man av vår hjältes slagfärdighet när han tar sig ur en rad dråpliga situationer och ger igen på de som tycker det är så mycket roligare när någon annan betalar. ”Agenten berör, precis som en bra bok ska. Jag skrattade mycket”. Lena, 34 år, polis ”Mycket välskriven. Hoppas på en fortsättning”. Hasan, 29 år, IT-säljare ”Många sparkar på samhället. Bengt-Olov gör och säger saker som man själv borde”. Bosse, 62 år, svetsare ”Sträckläste din fantastiska bok med förtjusning. Den innehåller många bekanta personlighetstyper”. Mikaela, ålder helt okänd, finansanalytiker ”Helt galen, du kommer inte få Grupp 8:s litteraturpris”. John, 58 år, chefsjurist

Apkonster

Bosse Rindar

Här är den nu, den efterlängtade andra boken med kåserier av och i urval av Bosse Rindar. Precis som i den första boken Full rulle kretsar många av historierna här kring Bosses liv som motorcyklist, tävlingsförare, motorcykelhandlare och hojskribent men han gör även allmänna vardagsbetraktelser. Kåserierna i denna bok har tidigare varit publicerade i svensk motorcykelpress där Bosse medverkade i flera olika publikationer under sina närmare 20 år som skribent. Bosses kåseribok Full rulle som gavs ut i sin första upplaga 2007 blev en stor succé och den sålde slut på kort tid. Samtidigt med denna uppföljare ger vi därför på samma förlag ut en andra upplaga av Full rulle i samma format som denna bok.

Uppdrag i magins tjänst

Dainas Fria Fantasier

Resande med flight 1447 till paradiset uppmanas att gå till gate nr 7. Så startar den här resan som visar sig vara fylld med uppdrag i magins tjänst. Vi får ta del i mystiska händelser och fantastiska ceremonier.Möte mellan människor i glädje och sorg, lite bus och upptåg. Sätt dig tillrätta så flyger vi till Paradiset och tar reda på vad uppdraget går ut på den här gången.

Dainas Fria Fantasier "Äventyr i magins tjänst"

Dainas Fria Fantasier

Jag har haft det på känn ett par dagar nu. Det välbekanta pirret och förväntan som sprider sig i min kropp. Omständigheterna är de rätta nu och tecknen talar om att det snart är dags. Vilken kväll som helst, kanske redan i kväll. Iklädda våra klan kläder Röd storstickad tröja, Gröna tjocka byxor och Näbbstövlarna påbörjar de tre kusinerna sin väg till "det lilla skolhuset som ligger ute i ingenstans". Många småtokiga kvinnor och familjemöten i magins tecken. Lite spänning med humor och stor gemenskap Kryp upp under filten och drick en rykande kopp med nått gott i och följ med på mina äventyr. Du är utvald Välkommen

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close