Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Standard
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

En dag helst att glömma

Författare: Carina Blid

Romanen är en humoristisk skildring blandat med nattsvarta funderingar om det moderna arbetslivet. Du kommer känna igen dig om du arbetar på kontor.

Under en dag får vi följa utredaren på myndigheten för hållbara systemlösningar. Hon försöker ihärdigt att göra sitt arbete på bästa sätt men motarbetas. Pågår något slags vanvettigt experiment på arbetsplatsen? Hur många ofattbara projekt får det finnas? Organisationsförändringar in absurdum och vad håller cheferna på med? Är det så här arbetet på den moderna arbetsplatsen bäst bedrivs? Hur kommer hennes dag att sluta?


Carina Blid

Carina Blid bor i Göteborg och skriver sedan hösten 2020 på heltid. Hon har arbetat med miljöfrågor hos myndigheter och på andra arbetsplatser och är utbildad kemist. Hon har varit skyddsombud och även arbetat fackligt.

I hennes romaner skildras människors utsatthet, svårigheter, relationer men också om det hoppfulla i livet och om det som ger glädje. Hennes debutroman är, Glimtar av minnen, som kommer ut våren 2021, av Lassbo förlag och finns att köpa i nätbokhandeln.


Antal sidor: 136Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 89:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close