Skip to main content

Vänligen rotera skärmen till liggande orientering

Pyjamasmannen

Författare: Miroslav Fahlcrantz

De var en gång på 1960-talet som en ung man kom till Sverige. Efter en kort vistelse i det här landet reste han med tåget tillbaka till sitt hemland för att besöka sin mor. När nattåget från München anlände till Graz var den unge mannen försvunnen. Var det hans öde att förvandlas till en illusion i rymden och färdas genom universum för att plötsligt dyka upp i en annan tidsepok?


Miroslav Fahlcrantz

Att skriva har blivit min hobby och efter att ha skrivit några böcker som baserar sig på verkliga levnadsöden försöker jag att med hjälp av fantasin skildra en rafflande och tänkvärd historia eller återge sanndrömmar. Jag hoppas att det finns läsare som tilltalas av sådana framtida fantasier.


Antal sidor: 136Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 244:-
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 164:-Kolla in andra böcker

Det är smaklöst, respektlöst och eventuellt kriminellt.

Lisa Vipola

Konstnären Lisa Vipolas utställning Äkta Sameslöjd väcker starka reaktioner. Publikationen är en sammanställning av de reaktionerna, där ett urval av texter från t.ex. Flashback, SR, SVT, O??asat, e-post, sms, Facebook, Norrbottenskuriren, Twitter, och Bloggar har använts. Texternas innehåll sammanbinds med blod som en tematisk gemenskap.

Sinnerligg vandring i trädgården

kristina grahn

Välkommen till en resa längs stigar som berör både sinnerliga och själsliga platser och njut av de olika rummen med vackra vyer från trädgården och Italien. Låt dig inspireras av meditativa reflektioner och låt ögat njuta av blommornas skönhet och öppna dina sinnen. Stanna upp och se dig omkring, lyssna, smaka, lukta och känn efter

test

test

test

Kronhästen

Börje Boström

Boken innehåller ett urval av dikter och noveller som kommit till vid skrivarkurser genom åren. Från 1978 och framåt.

Min testbok

Sredna Trenke

Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close