Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Ödesmättad Väg... II

Författare: Cecilia Basualto Emanuelsson

Boken skildrar en hjälplös flicka som vid femton års ålder träffade en man som var i fullkomlig avsaknad av känslor. Hennes totala naivitet och okunskap om vad livet innebar utanför hemmet gjorde han till sin fördel. Hon blev gravid och tvingades att gifta sig. Då blev hon tvungen att ta ansvar för sig själv och sitt nyfödda barn.

Alla otrevliga händelser kring graviditeten blev alldeles för mycket, - hennes hjärta klarade inte av förlossningen. Hon förklarades död och flyttades över till en bår där hon täcktes med ett vitt lakan. Mirakel uppstår. Efter att hon varit i dödens famntag under tio minuter, - lyckades läkarkåren rädda hennes liv i ett allra sista försök.

Men allt var inte frid och fröjd utan hon drabbades av totalt minnesförlust som gjorde att hennes barn läggs in på en avdelning för föräldralösa barn. Barnens pappa gav tillåtelse till adoption.

Flickan gav sig inte när hon plötsligt efter fyra veckors sjukhusvistelse kommer ihåg att hon har fött ett barn. Hon gjorde då allt som stod i hennes makt för att få sitt barn tillbaka. Hon lyckades med det, men efter att ha varit hemma i två veckor blev barnet dödssjuk. Efter många omen lyckades hon rädda honom...

Några månader senare blev hennes barn sjukt igen. Det enda som då kunde rädda honom från en svår astma var att hon skulle bosätta sig långt ut på landet, nära Andernas bergskedja. Och detta utan någon kunskap alls om ett liv på landsbygden...


Cecilia Basualto Emanuelsson

Jag är född i Chile/Santiago. Sedan år 1986 har Sverige blivit mitt hemland och jag är bosatt i Stockholm/Vällingby. Jag har varit egen företagare under 15 år och Rosen- terapeut sedan 10 år.

Som många andra barn blev jag tvingad att förtränga min andliga förmåga eftersom detta är något som skall vara förbjudet. Mina föräldrar gjorde allt för att få mig att glömma den här delen av mitt väsen. Så småningom lyckades de tvinga mig att stänga av min kontakt med andar och drömmar som gav mig upplysningen om framtiden.

Trots att det bland annat, var på grund av mig andliga förmåga som min syster kunde räddas ifrån att bli skadad när en lastbil mitt i natten körde in i vårt hus precis i det rum hon vanligtvis låg och sov i.

För mig har denna gåva aldrig ens i närheten av att vara något förbjudet och negativt som folk brukar bortförklara och förneka dess viktiga funktion av vårt väsen, - utan endast som en stor gåva... men det gäller också att vara medveten om vad denna gåva innebär.

Jag medger att denna gåva har varit väldigt svår att bemästra när alla i min omgivning motarbetade mig på grund av rädsla och okunskap. Vilket de än idag gör, men under livets gång har jag lärt mig att förstå och uppskatta denna värdefulla gåva och fått den att hjälpa mig i stället att stjälpa mig.

Jag är mycket tacksam mot min make Esbjörn Emanuelsson som har gett mig allt stöd jag behövde när jag gav mig in på denna stora utmaning. Och inte nog med det, - han har också gjort det möjligt att mitt manus kunde bli en bok eftersom han har hjälpt mig med all redigering så att mitt svenska språk blev rikssvenska.
Cecilia Emanuelsson


Antal sidor: 260Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 190:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close