Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Ödesmättad Väg...

Författare: Cecilia Basualto Emanuelssom

Boken skildrar en flickas tragiska upplevelser från fem års ålder, många frågor uppstod i hennes inte utan att någonsin få någon form av svar. Hennes andliga förmåga gjorde föräldrarna förvirrade och de gjorde allt de kunde för att få henne att glömma detta. Men det var ändå flickans förmåga som räddade hennes familj ifrån att bli innebrända.

Branden medförde att föräldrarna tvingades lämna bort flickan vid fem års ålder som orsakade henne en oerhörd längtan och ensamhet. Efter tre år är hon tillbaka i hemmet men ingenting är sig lik.

Hennes okunskap om vad livet innebar blev en enormt negativ konsekvens som gjorde att hon lurades in i en äldre mans fälla vid femton års ålder. Hon blev gravid och tvingades till giftermål med en man som var i fullkomlig avsaknad av känslor. Detta visade sig bli till ett livslångt lidande, men tack vare styrkan som hennes andliga förmåga medförde, lyckades hon klara av alla svårbemästrade situationer.


Cecilia Basualto Emanuelssom

Jag är född i Chile/Santiago. Sedan år 1986 har Sverige varit mitt hemland och jag är bosatt i Stockholm. Jag har varit egen företagare under 15 å och Rosen- terapeut sedan 9 år.

Efter det jag lärt mig att skriva, - allt sedan dess har jag tänk bli författare. När jag var nio år frågade pappa: ”Och, om vad skall du skriva om?" – jag tänkte en stund och svarade: ”Det vet jag inte ännu, men att jag kommer att bli författare är jag säkert på”

Väntan har varit lång men nu har jag äntligen kommit igång.Antal sidor: 416Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 269:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close